Ljubiša Tumbaković, Sajam medija
Dejan Briza/Alo
Ljubiša Tumbaković, Sajam medija

Dejan Briza/Alo

Ljubiša Tumbaković, Sajam medija, Foto: Dejan Briza/Alo

Ljubiša Tumbaković, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, ima puno poverenje rukovodilaca iz Fudbalskog saveza i predvodiće i dalje naš nacionalni tim.

Iako su se tokom dana pojavile informacije da postoji mogućnost da se pred baraž za Evropsko prvenstvo potraži novi selektor, "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora saznaje da od svega toga nema ništa, pa da eventualan prevremeni razlaz sa Tumbakovićem nikada nije ni bio tema razgovora u srpskoj Kući fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi planovi su, kako saznajemo, usmereni ka utakmici sa Norveškom koja je pretposlednja prepreka na putu ka Evropskom prvenstvu. Stručni štab "orlova" se odmah posle meča sa Ukrajinom usresredio na baraž utakmicu sa "vikinzima" koja je na programu 26. marta.

Srbija - Ukrajina

Alo Marko Metlas

Srbija - Ukrajina, Foto: Alo Marko Metlas

Da Norvežani nisu neperelazna pretpreka, i pored činjenice da će krajem marta "orlovi" gostovati u Norveškoj, svedoči činjenica da se naš rival u poslednjem meču kvalifikacija nije baš proslavio. Norveška je gostovala Malti, pobedila ju je sa 2:1, ali uz veliku neizvesnost s obzirom na to da je u 40. minutu susreta bilo 1:1!

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Kako god, selektor Srbije i reprezentativci su ubeđeni da će baš u odlučujućim mečevima doći do izražaja kvalitet i da ćemo se na kraju svi radovati plasmanu na Evropski šampionat.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"