NEKA TRAŽI FORMU U NEKOM DRUGOM KLUBU Sportski direktor Ajntrahta prebledeo kad je čuo za Luku Jovića: Ne, ne, nećemo da se vrati!

Jović je za Ajntraht tokom dve sezone odigrao 54 utakmice i postigao 25 golova, dok je tokom prethodne sezone u dresu Reala odigrao 17 mečeva, koje je uglavnom počinjao sa klupe i postigao samo dva gola.

Luka Jović
Luka Jović, Foto: EPA/Andrej Cukić

Najbolje partije u dosadašnjoj karijeri Luka Jović je prikazao u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, a od trenutka kada je pojačao Real Madrid, momak se jednostavno izgubio.

Treba li Luka Jović da se vrati u Ajntraht?

Ukupan broj glasova: 288

  • Treba, ali ga neće: 19% (55)
  • Ne, nikako, treba da ostane u Realu i traži šansu: 17% (48)
  • Treba da traži neki drugi klub: 40% (115)
  • Treba da nađe klub kojem golovi nisu u prvom planu: 9% (27)
  • Treba da igra samo za reprezentaciju: 1% (4)
  • Nemam neko mišljenje: 14% (39)

Nakon sezone koja nije bila najbolja po reprezentativca Srbije sve je izvesnije da će napustiti velikana i više minuta za sebe potražiti na pozajmici.

Španski mediji najavili su mogućnost da se Jović vrati u Frankfurt, a nešto slično nedavno je izjavio i selektor naše fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković.

Ipak, ta opcija je brzo otpala, što je potvrdio sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić, odgovarajući na pitanje da li postoji mogućnost da se Jović vrati, jer je to navodno velika želja igrača.

- Ne, Luka se sigurno ne vraća - rekao je sportski direktor nemačkog kluba.

Jović je prošlog leta iz Ajntrahta stigao u Real za 60 miliona evra, a razlog da u ovom momentu u Frankfurtu ne razimšljaju o povratku leži u čijnenici su već od Milana otkupili Andrea Silvu, a uz njega imaju i Basa Dosta, te im se ne isplati da dovode igrača na pozajmicu.

Takođe, Bobić je potvrdio da nije nemoguće da klub do kraja prelaznog roka napuste golman Kevin Trap i Filip Kostić, za koje ukupno traže 60 miliona evra.

- Ne može se prepostaviti da nas čeka još jedan veliki transfer. Ostavljam otvorena vrata, prelazni rok završava se tek 5. oktobra, a ovo leto je pokazalo da je na pijaci sve moguće, dodao je direktor Ajntrahta.

Inače, Luka Jović je za Ajntraht tokom dve sezone odigrao 54 utakmice i postigao 25 golova, dok je tokom prethodne sezone u dresu Reala odigrao 17 mečeva, koje je uglavnom počinjao sa klupe i postigao samo dva gola.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi