Dejan Stanković
Alo!/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo!/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković svoju karijeru je najviše gradio u Italiji, gde je postao prava fudbalska legenda, a nakon svoje uspešne igračke karijere ostao je tamo, gde živi sa svojom porodicom, suprugom Anom i sinovima Stefanom, Filipom i Aleksandrom.

Tamo gde je on stao, njegovi naslednici su nastavili, pa se tako sva trojica bave fudbalom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???

A post shared by ?•Chulo•? (@stefistankovic) on Jan 6, 2019 at 1:21pm PST

Najstariji sin, Stefan, ima 19 godina i član je akademije Intera, kluba čiji je Deki dres nosio sa mnogo uspeha, a pored toga je i deo fudbalske reprezentacije Srbije.

Pročitajte još:

Iako svi znaju da je Dejan imao neverovatan šut desnom nogom, kod Stefana je to malo drugačije, jer se bolje služi sa svojom levom, a jedno vreme je bio i kapiten svog tima.

Veliku podršku mu pruža porodica, ali i devojka sa kojom je bio do skoro, a najveća ljubav mu je da ostavi srce na terenu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

TB?

A post shared by ?•Chulo•? (@stefistankovic) on Jul 6, 2018 at 8:07am PDT

Bio je i deo velikog projekta "Najka" koji je okupio najbolje mlade fudbalere, a 19-godišnjak se našao među tri najbolja polaznika iz Intera, Rome, Verone i Barija.

Po svom izgledu ne bi mogao da se poveže sa Dekijem, jer ne liče mnogo, a Stefan je takođe ljubitelj noćnih provoda, iz kojih često postavlja slike na svoj Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by ?•Chulo•? (@stefistankovic) on Sep 30, 2018 at 9:03am PDT