Robert Prosinečki
EPA Fehim Demir
Robert Prosinečki

EPA Fehim Demir

Foto: EPA Fehim Demir

Na spisku se našlo 25 imna među kojima i povratnik u redove "zmajeva" Izet Hajrović, fudbaler Dinama koji je izostao sa prethodnih okupljanja.

"Pozvali smo 25 kandidata jer neki imaju probleme sa povredama. Imamo 14 dana do početka priprema i videćemo ko će u kakvom stanju doći. Nadam se da ćemo odigrati dobre utakmice i napraviti dobar rezultat. Imamo kratak period za pripremu. Razgovaraćemo sa igračima, sa nekim smo već i obavili razgovore. Nemamo pravo na kiks jer samo sa pobedama ostajemo u igri za plasman na Euro", izjavio je Prosinečki.

Pročitajte još:

Selektor se osvrnuo i na mečeve sa Lihtenštajnom i Jermenijom:

"Nismo bili na nivou u prethodnim utakmicama. Lihtenštajn je pobeđen, ali nije to bila igra kakva treba da bude. Protiv Jermenije smo naročito bili ispod našeg nivoa. Niko nije zaboravio da igra fudbal i verujem da imamo snage da napravimo dobar rezultat. Atmosfera je bitna, ali mi nismo bili maksimalni kako smo najavljivali. Kad svi trčimo i borimo se onda vrlo teško ovu ekipu pobediti, to se videlo u utakmici protiv Italije", rekao je Prosinečki.

Privukao je najveću pažnju, a danas je otkrio sve detalje vezane za derbi

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 23.09.2019. 15:20 - 23.09.2019. 15:33 Aktuelna sezona donela je apsolutni preporod Sejdube Sume. Fudbaler koji je došao kao najskuplje plaćeno pojačanje, prešao je za samo nekoliko meseci put od najvećeg razočarenja do junaka Partizana. Foto: AP Darko Vojinovic Maestralni pogodak za vođstvo protiv Crvene zvezde trasirao je 161.

Na raspolagaju nekadašnjem fudbaleru i treneru Crvene zvezde su sledeći igrači: golmani Ibrahim Šehić (Erzurum), Kenan Pirić (Maribor) i Jasmin Burić (Hapoel Haifa); odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hofenhajm), Ervin Zukanović (Al Ahli), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Aue), Adnan Kovačević (Korona) i Zoran Kvržić (Rijeka); vezni red: Stjepan Lončar (Rijeka), Muhamed Bešić (Šefild junajted), Gojko Cimirot (Standard), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ali), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Nim) i Mato Jajalo (Udineze); napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Konja), Armin Hodžić (Fehervar), Izet Hajrović (Dinamo Zagreb) i Edin Višća (Bašakšehir).

Bonus video: Slavlje Grobara sa fudbalerima nakon pobede nad Zvezdom