Partizan Crvena zvezda večiti derbi
AP Darko Vojinovic
Partizan Crvena zvezda večiti derbi

AP Darko Vojinovic

Foto: AP Darko Vojinovic

Maestralni pogodak za vođstvo protiv Crvene zvezde trasirao je 161. večiti derbi u smer u kojem su želeli crno-beli i potvrdio već ranije primetno buđenje hitrog napadača.

"Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško, se piše zlatnim slovima", rekao je Suma.

Pročitajte još:

Junak crno-belih je i posle sjajne partije pružne po ulasku sa klupe ostao sa obe noge na zemlji.

"Razumem one koji nisu verovali u mene. Svestan sam da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo 'razočarenje' u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje".

Suma je istakao začaj šefa stručnog štaba u njegovom povratku na pravi kolosek. 

"Kod mene je poverenje i lični odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta pričamo, imam dobru komunikacjju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren.

Borjan nije mogao da ignoriše provokaciju - Sudije su bile primorane da reaguju (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:10 Partizan je savladao Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju rezultatom 2:0, a utakmicu je prelomio spektakularan pogodak Sejdube Sume. Foto: Alo/Marko Metlaš Napadač crno-belih je neodbranijvo šutirao u 83. minutu, a potom iza gola crveno-belih proslavio pogodak.

Partizan Crvena zvezda veciti derbi

Alo/Marko Metlaš

Foto: Alo/Marko Metlaš

Uprkos pobedi ofanzivac je svestan da za njegov tim izazovi tek predstoje.

"Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja", istakao je Suma.

Bonus video: Vladan Milojević posle poraza u večitom derbiju