Savo Milošević
Alo/Vladimir Marković
Savo Milošević

Alo/Vladimir Marković

Savo Milošević , Foto: Alo/Vladimir Marković

Ljubiša Tumbaković nije uspeo da reprezentaciju Srbije odvede na Evropsko 2021. Posledica, FSS i selektor su se rastali neobavljenog posla.

Fudbalski savez Srbije krenuo je u potragu za novim selektorom.

Pred prolazak kroz cilj dva su kandidata ostala u foto finišu. Savo Milošević i Dragan Stojković Piksi. Čeka se odluka.

Ranije danas kao pobednik "trke" bio je viđen Milošević, nešto kasnije potpredsednik FSS Marko Pantelić se oglasio sledećim rečima:

- Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. To je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla. Očekujemo narednih dana Stojkovićev odgovor, nadamo se pozitivan, i to je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora. Savez, znači, nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. 

Koju solucija je najbolja?

 

"Novosti" sada nagoveštavaju novo rešenje. Obojicu za kormilom srpskog fudbalskog broda, ali u dve uloge.
Nekadašnji saigrači iz nacionalnog tima trebalo bi da sarađuju, Savo bi zvanično trebalo da bude 12. selektor Srbije, a Piksi da bude savetnik.

Na ovaj način rešila bi se sporna stvar, Piksijev ugovor u Kini i plata koju prima od Gvangžua, zadržao bi je, jer ne bi zvanično preuzeo kormilo Orlova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Milan

05.01.2021 22:30

Hahahaha...Kao u onoj prici o mravima i cvrcima ????....uskoro ostajemo bez igraca bice samo funcioneri ???.....Sramota za nas fudval...

Gall

06.01.2021 00:03

Kel ovako Pantelic naucio padeze ?

vuk

06.01.2021 04:22

Gde je vode? Samo se brukamo, nije važno ko je vode, kada mi prvo samo pare vidimo?!