Savićević posle proterivanja Terzića opet u centru pažnje! Stigao u Prištinu i odmah otišao na groblje!

Alo.rs/S.M. | sport 2019-10-14 17:40:54 2019-10-14 17:40:54

Bio je prijatelj sa Vokrijem.

Alo/Vladimir Marković

Tek što se slegla prašina posle optužbi Zvezdana Terzića da mu je zbog Dejana Savićevića zabranjen ulazak u Crnu Goru, aktuelni predsednik FSCG je i danas izazvao veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što znate, večeras se u Prištini sastaju selekcije tzv. Kosova i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (20:45h), a Savićević je dolazak u Prištinu iskoristio da poseti grob Fadilja Vokrija, njegovog nekadašnjeg rivala iz vremena bivše Jugoslavije, ali pre svega dugogodišnjeg prijatelja.

"Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život", istakao je Savićević, a prenela "Koha Ditore".

 

Zajedno u izlasku, svi se pitali - ko je ova lepotica?! Izgleda fenomenalno (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 17:12 Rašon je oduševljen. Rašon Tomas, Foto: KK Partizan Amerikanac Rašon Tomas leči se od povrede, a Partizanov košarkaš kao "terapiju" uzima noćni život u društvu lepotica. On nije igrao za crno-bele protiv Igokee, Tofaša i Primorske, a nije otputovao ni u Litvaniju na megdan Ritasu.

Fadilj Vokri je preminuo u junu prošle godine, a do tada je nekoliko godina obavljao funkciju predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji

 

Expand player
Pogledajte više