Navijači reprezentacije Srbije
Alo/M.Metlaš
Navijači reprezentacije Srbije

Alo/M.Metlaš

Navijači reprezentacije Srbije, Foto: Alo/M.Metlaš

Rasprodate su skoro sve karte za utamicu između Srbije i Portugalije. Fudbalski savez Srbije saopštio je da je do sada prodato 45.000 karata. 

Selektor otkrio taktiku kako zaustaviti Kristijana Ronalda, a imao je i fenomenalnu poruku za celu naciju! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ Miloš Dreković DATUM I VREME: 07.09.2019. 11:25 Ljubiša Tumbaković debitovaće na klupi reprezentacije na utakmici protiv Portugalije. Ljubiša Tumbaković, Foto: ALO Foto: Vladimir Marković Broje se sati do početka velikog fudbalskog događaja utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojoj Srbija dočekuje Portugaliju.

Iz saveza saopštavaju da je u prodaju pušten poslednji broj karata njih 4.300, što znači da će meč Srbije i Portugalije na stadionu posmatrati 49.300 gledalaca. U pitanju su ulaznice za severnu i južnu tribinu pošto su karte za istok i zapad rasprodate još pre par dana. 

Imam ispred sebe jasnu sliku ko će igrati protiv Portugala! (VIDEO + FOTO)

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20:45, a karata jedino još ima za severnu i južnu tribinu. Trening reprezentacije, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Fudbaleri Srbije u dobrom raspoloženju dočekuju duel protiv Portugalije. Naš tim se nalazi u dosta lošoj situaciji i mora iči na pobedu.

Srbija i Portugalija već su se sastali u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u martu u Lisabonu kada je bilo 1:1.

PROČITAJTE JOŠ:

I jednima i drugima potrebna je pobeda kako bi ostali u trci za Evropsko prvenstvo. Srbija iz tri odigrane utakmice ima četiri osvojena boda, dok je Portugalija iz dva meča osvojila isto toliko poena. 

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom