Sari i Ronaldo
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Sari i Ronaldo

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Sari i Ronaldo, Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo bio je veoma nervozan na jučerašnjoj utakmici koja je odigrana u Rusiji!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Portugalac je bio na meti kritika zbog neefikasnosti kada su u pitanju njegovi slobodni udarci, a juče je umalo postigao gol ali je Remzi "potvrdio" njegov pogodak! 

 "Mislio sam da će golman stići, instinktivno sam ubacio loptu u mrežu, izvinio sam se Ronaldo", kaže Remzi koji se oporavlja od povrede, a ujedno je postao iprvi Britanac koji je dao gol za Juve u Ligi šampiona.

Njega je potom izbacio iz igre Sari, kome nije prvi put da menja svoju najveću zvezdu a da on negoduje zbog takvog poteza:

"Nisam ga zamenio iz hira, nego jer je nervozan i muči ga primicač. Imao je problema u prvom delu, želeo da nastavi, kada u jednom trenutku nije mogao da sprinta, uplašio sam se da će se povrediti, moram da ga sačuvam", objasnio je Sari.

Ipak, ta izmena se isplatila pošto je Daglas Košta doneo trijumf Italijanima koji su posle četiri kola već u top 16, a u sledećem kolu će imati priliku da overe prvo mesto!

Čelnici kluba su zadovoljni pošto ni Konte, Ni Alegri nisu obezbedili nokaut fazu tako brzo kao Sari, ali on nije bio zadovoljan:

"Nagrađeni smo jer smo do kraja jurili pobedu, ali igra je bila loša, ovo nije pravi Juventus, daleko smo od forme. Moramo mnogo bolje da igramo već za vikend protiv Milana", - zaključio je Sari!

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!