Ronaldo i sestra
EPA-EFE/PAULO NOVAIS
Kristijano Ronaldo

EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijan Ronaldo imao je još jednu partiju za pamćenje! On je za Portugal postigao tri gola protiv Litvanije!

PROČITAJTE JOŠ:

Šampion Evrope je na taj način zadržao bod prednosti u odnosu na trećeplasiranu Srbiju i veoma je blizu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo!

Spremaju im doček i veliko slavlje zbog njihove uloge u "Kosovskom ratu", dok UEFA samo nemo posmatra! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:06 - 15.11.2019. 17:11 Čeka se reakcija iz UEFA-e! reprezentacija Kosova, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj Gradonačelnik Prištine obećao je engleskim fanovima toplu dobrodošlicu uoči meča *Kosovo - Engleska u okviru kvalifikacija za Evropsko prvestvo 2020. godine!

Posle velike pobede, Ronaldo je otrčao u naručje svog trenera Fernanda Santoša, a mnogi su to protumaćili kao poruku njegovom treneru u Juventusu, Sariju!

Naime, Sari je na utakmici Juventusa protiv Milana izvukao Portugalca iz igre posle slabije partije,a ovaj mu je navodno odgovorio uvredom!

Italijan je na konferenciji za novinare objasnio da je Ronaldo izašao iz igre zbog povrede, ali Portuglac je na ovoj utakmici otklonio sumnje da je ona postojala!

Od ove cifre će vas zaboleti glava, crno-beli će trostruko više naplatiti odlazak Pavlovića!

AUTOR: Alo.rs/ M. D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:49 Prava odluka! Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic Fudbalski klub Partizan je postavio novu cenu za svog defanzivca Strahinju Pavlovića, a ona je tri puta veća nego što je iznosila prošlog leta!

Posle svega su se umešala i Ronaldova sestra Katja Aveiro, koja je na instagramu poručila: "Nemojte se za*ebavati s njim. Sestrin ponos!"

BONUS VIDEO 

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo