Kristijano Ronaldo
EPA,AP
Kristijano Ronaldo

EPA,AP

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA,AP

Kristijano Ronaldo poslednjih nedelja nije se previše uzbuđivao oko afere "silovanje" iz 2009. godine, ali sada je kucnuo čas da se prvi put zaista pozabavi tim pitanjem.

Nakon što je izvesna Katrin Majorga, koju je Ronaldo navodno silovao pre devet godina u Las Vegasu prvi put javno oglasila i ispričala sve o toj noći u hotelu, sada je i policija preuzela reč.

Predstavnici organa reda u Las Vegasu poručili su Ronaldu i svetu uopšte da imaju dovoljno dokaza za pokretanje slučaja pred sudom.

"Testovi koji su tada urađeni nisu nestali. Oni su još kod nas. Imamo dovoljno dokaznog materijala. U jednom trenutku Ronaldo će morati da dođe na saslušanje. Jasno je kako je osumnjičeni van zemlje pa je procedura u tom slučaju složenija, ali će saslušanje morati da se obavi", rekao je portparol policije Jakinto Rivera.

Ronaldo i Majorga, tada hostesa u hotelu u Las Vegasu, upoznali su se 2009. kada su posle flertovanja otišli u njegovu sobu.

Tamo ju je navodno prisilio na analni seks bez kondoma, da bi joj kasnije platio skoro 400.000 dolara da ćuti. Ona je ćutala devet godina, a onda je rešila da progovori.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.