Kristijano Ronaldo
EPA Koca Sulejmanovic
Kristijano Ronaldo

EPA Koca Sulejmanovic

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA Koca Sulejmanovic

Kristijano Ronaldo je uvek u centru pažnje, na terenu, ali i van njega. Mnoge velike kompanije trkaju se koja će ponuditi više, a ovoga puta jedan od najboljih fudbalera današnjice je u centru pažnje zbog mega ugovora kojim će sigurno postati najplaćeniji fubaler u istgoriji.

Selektor otkrio taktiku kako zaustaviti Kristijana Ronalda, a imao je i fenomenalnu poruku za celu naciju! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ Miloš Dreković DATUM I VREME: 07.09.2019. 11:25 Ljubiša Tumbaković debitovaće na klupi reprezentacije na utakmici protiv Portugalije. Ljubiša Tumbaković, Foto: ALO Foto: Vladimir Marković Broje se sati do početka velikog fudbalskog događaja utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojoj Srbija dočekuje Portugaliju.

Prema informacijama medija, napadač Juventusa je u septembru 2016. potpisao novi megaugovor o sponzorstvu sa američkom kompanijom za prozivodnju sportske opreme vredan čak 162.000.000 evra. Ugovor su u Dablinu parafirali predstavnici Najkija i Polaris Sports Limiteda, firme koja polaže marketinška prava na Portugalca.

Imam ispred sebe jasnu sliku ko će igrati protiv Portugala! (VIDEO + FOTO)

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20:45, a karata jedino još ima za severnu i južnu tribinu. Trening reprezentacije, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Fudbaleri Srbije u dobrom raspoloženju dočekuju duel protiv Portugalije. Naš tim se nalazi u dosta lošoj situaciji i mora iči na pobedu.

Američka kompanija se tom prilikom obavezala da mu isplaćuje po 16.200.000 evra u narednih deset godina sve do sredine 2026. Naravno, pored te glavne svote Portugalac može da računa i na brojne bonuse (za Zlatnu kopačku, Zlatnu loptu...), a za svaku veliku nagradu sleduje mu još po 4.000.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Publika u Srbiji imaće priliku da vidi Ronalda u akciji večeras na Marakani (20:45) u duelu Orlova i Portugalaca u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom