Kristijano Ronaldo i Dibala
EPA Alessandro Di Marco
Kristijano Ronaldo i Dibala

EPA Alessandro Di Marco

Foto: EPA Alessandro Di Marco

Kapelo je stao na stranu kolege i bez ustručavanja uputio kritike na račun jednog od najboljih fudbalera sveta.

Pročitajte još:

"Kristijano je veliki šampion, to niko ne dovodi u pitanje, ali u poslednje tri godine nikoga nije predriblao. Trenutno mu ne ide najbolje i normalno je da ga je trener zamenio. Sari treba da bude hrabar i da pokaže svoj karakter kako bi se to promenilo. Nije lepo što nije seo na klupu posle izmene i što se svađao sa Sarijem. Čovek mora da bude šampion i kada ga zamene, a ne samo kada stvari idu dobro. Mora da poštuje svoje saigrače", rekao je Kapelo za italijanski Skaj Sport.

Proradila Ronaldova sujeta, nije uspeo da sakrije nezadovoljstvo - Izvređao ga u direktnom prenosu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 11.11.2019. 09:48 Juventus je golom Dibale savladao Milan u 12. kolu Serije A, a junak susretas ušao je u igru umesto Kristijana Ronalda. Kristijano Ronaldo, Foto: EPA Alessandro Di Marco Izmena Portugalca u 55. minutu izazvala je brojne polemike, iako je Maurisio Sari istakao da je izveo Ronalda zbog povrede.

Podsetimo, Ronalda je u sinoćnjem susretu Juventusa i Milana zamenio Dibala u 55. minutu. Portugalac je pravo sa terena produžio u svlačionicu, a stadion je napustio pre kraja utakmice. Ipak, Maurisio Sari je na konferenciji posle meča istakao da ne postoji problem i da je Ronaldo zamenjen zbog povrede koju nije u potpunusti sanirao.

Juventus je na kraju slavio 1:0, a pobedonosni pogodak postigao je Dibala.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo