Kristijano Ronaldo
EPA Alessandro Di Marco
Kristijano Ronaldo

EPA Alessandro Di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA Alessandro Di Marco

Izmena Portugalca u 55. minutu izazvala je brojne polemike, iako je Maurisio Sari istakao da je izveo Ronalda zbog povrede.

"Nemam problem sa Kristijanom, trebalo bi mu zahvaliti jer je igrao i pored toga što nije bio potpuno spreman. Poslednjih mesec dana ga muči koleno i to je mali problem za njega", rekao je strateg Juventusa.

Pročitajte još:

Ipak, Sarijeva izjava nije u potpunosti ubedila javnost u bezazlenost situacije imajući u vidu to da je Ronald teren napustio vidno nezadovoljan. Besni Portugalac sa terena je produžio pravo u svlačionicu, bez pozdrava i razgovora sa trenerom, a italijanski mediji navode da je stadion napustio pre kraja utakmice.

Situaciju dodatno zaoštrava činjenica da je jedan od najboljih igrača sveta prilikom izlaska sa terena snimljen kako gunđa sebi u bradu, a pojedinci na osnovu pokreta usana tvrde da je Ronaldo prilikom izlaska ekao "je*i se" i "odlazi".

Juventus je i dalje jedina neporažena ekipa u Seriji A, prvi je na tabeli sa 32 boda. Bod manje na drugom mestu ima Inter, dok je Milan pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno sedmi u sezoni, i zauzima 14. mesto na tabeli sa 13 bodova.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana