Ronaldo i Bekam
printscreen
Dijego Forlan

Profimedia

Dijego Forlan, Foto: Profimedia

* Dijego Forlan je nastupao za Mančester junajted u periodu od 2002.-2004.

* Za to vreme odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova

* On je najbolji igrač Svetskog prvenstva 2010. godine

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Dijego Forlan, otkrio je dobro skriven incident iz svlačionice tog tima, dok ih je trenirao Ser Aleks Ferguson, a Bekam nastupao za njih.

Naime, 2003. godine na "Teatru snova" Junajted je poražen sa 2:0 od Arsenala, pa je Bekam zaradio povredu oka kada ga je Ferguson gađao čizmom.

Doleteo sa drugog kraja sveta da bi se obračunao sa Ronaldom! Zahtevao je odgovore! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 09:18 Pa ti sedi na klupi sledeći put!

Bivši šef "crvenih đavola"se izvinuo veznjaku, ali je Bekam ubrzo prodat za 25 miliona funti Real Madridu.

Forlan je otkrio da su Roj Kin i Rud van Nisterloj morali da intervenišu:

"U svlačionici Ferguson i Bekam su počeli da se vređaju, svaka uvreda je bila gora od prethodne i svaki je hteo da ima završnu reč" - započeo je Forlan priču.

Englezi besni na Mitrovića, traže suspenziju za Srbina zbog glume! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:53 Moguća kazna!? Aleksandar Mitrović , Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson * Aleksandar Mitrović je reprezentativac Srbije * Igra za londonski Fulam * Gol protiv Fulama mu je drugi ove sezone Fudbaleri Fulama su u trećem kolu Čempionšipa pobedila Hadersfild sa 2:1, a Aleksandar Mitrović je bio strelac vodećeg gola.

"Potom je Ferguson krenuo da izlazi iz svlačionice i delovalo je da je rasprava gotova, ali Bekam je rekao nešto, Ferguson se okrenuo video je čizmu na podu i šutnuo je prema Bekamu. Pogodio ga je u obrvu i isekao ga. Videli smo krv i pomislili 'to se upravo nije desilo' ali u tom trenutku obojica su bili spremni za tuču, tada su Roj Kin i Nisterloj intervenisali"

Ferguson je kasnije rekao da je izbacio Bekama zbog njegovog načina života, mnogo je bio usredsređen na šoubiznis koji je "bacao senku na klub".

Ali Forlan tvrdi drugačije, on kaže da je bivši kapiten Engleske priseban momak, za razliku od Kristijana Ronalda koji je nasledio upravo njegovu sedmicu:

Dijego je rekao: "Ronaldo je bio egoista u svlačionici, nije bio kao Bekam. Kristijano je uvek bio blizu ogledala. Ceo dan je proveo gledajući se u ogledalo".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu

 

Komentari (1)

Cobra

18.08.2019 09:46

A u stvari ružan je ko pas.