Kristijano Ronaldo
youtube/축구대장곽지혁
Kristijano Ronaldo

AP Photo/Ahn Young-joon

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Ahn Young-joon

* Velika pomama vlada za Portugalcem gde god da igra

* Tako je bilo u J.Koreji gde je trebao da odigra prijateljsku utakmicu protiv K-lige Ol-stara prošlog meseca

* On je presedeo ceo meč na klupi zbog čega je dobio zvižduke

Velika kontroverza je nastala kada je najveća zvezda Juventusa presedela na klupi ceo meč protiv najboljih fudbalera južno korejske lige, iako je imao u ugovoru da će da igra 45 minuta. Zbog toga su navijači na tribinama postali ljuti i uzvikivali "Lionel Mesi" tokom cele utakmice.

Sa debitantom u napadu za dobar rezultat pred revanš!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.08.2019. 23:40 - 17.08.2019. 00:28 Zvezda gostuje Jang bojsu u Bernu u sredu u 21 sat.

Tu se stvar nije završila, K-liga je optužila Juventus za zaveru i podnela krivičnu prijavu protiv Ronalda, šampiona Serije A i agencije u toj zemlji koja je organizovala meč. Policijska istraga je u toku, ali to preterano ne zanima jednog navijača koji je otputovao do Stokoholma da se obračuna sa Portugalcem.

Juventus je bio u prestonici Švedske zbog Internacionalnog kupa šampiona i u lobiju njihovog hotela, jedan navijač Kvak Dži-Hjuk se suočio sa Ronaldom.

On je postavio video na svom Youtube kanalu, vikao je na engleskom "Zašto nisi igrao u Koreji?". Čak je imao i parče kartonske kutije na kom je bilo ispisano to isto pitanje na portugalskom, Ronaldo ga je samo ignorisao..

Ovaj Koreanac planira da nastavi svoj protest, sledećeg meseca će otputovati u Italiju gde će se sresti sa Ronaldom ponovo.

Mnogi navijači koji su bili na toj utakmici traže povraćaj novca jer su karte bile i preko 60 evra, a najveća zvezda nije igrala iako je bilo reklamirano da će igrati.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu