Ronaldo daje prvi gol za Juventus protiv Atletika
EPA - EFE
Ronaldo daje prvi gol za Juventus protiv Atletika

EPA - EFE

Ronaldo daje prvi gol za Juventus protiv Atletika, Foto: EPA - EFE

Juventus i Mančester siti plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona! "Stara dama" je napravila pravi, pravcati podvig, pobedivši u revanšu osmine finala madridski Atletiko 3:0, dok su se "građani" iživljavali nad Šalkeom - 7:0!

PROČITAJTE JOŠ:

Izabranici Masimilijana Alegrija odigrali su fantastičan meč i zasluženo su se plasirali u četvrtfinale elitnog fudbalskog takmičenja.

"Stara dama" imala je veliki zaostatak, pošto je u Madridu poražena sa 2:0, međutim uspela je da se izdigne iz teške situacije i pobedi.

Apsolutni heroj Juventusa bio je Kristijano Ronaldo koji je strelac bio u 27, 48. i 86. minutu, odnosno postigao je osmi het-trik u Ligi šampiona.

Portugalac je dva puta glavom savladao Oblaka, dok je treći postigao sa bele tačke.

Atletiko Madrid odigrao je veoma slab meč, reklo bi se očajno i posle ovakve partije nisu zaslužili da se nađu u četvrtfinalu.

Mančester Siti je pobedio 7:0 nemački Šalke.

Bila je to još jedna nestvarno dobra partija izabranika Pepa Gvardiole koji su pokazali svu snagu u prvih 45 minuta kada su prebrinuli sve brige oko plasmana među osam najboljih u elitnom takmičenju. Ujedno bio je to i rekordan trijumf „građana“ na njihovom terenu u evečevima, svakako nešto što će se dugo pamtiti.

Siti je ionako ima prednost iz prvog susreta u Gelzenkirhenu (3:2), ali bez obzira na tu činjenicu i to što je Gvardiola pomalo izmešao karte, zadatak je odrađen profesionalno u u pravom šampionskom maniru.

JUVENTUS - ATLETIKO MADRID 3:0
Ronaldo u 26; 49. i 86. (penal) minutu za Juventus

MANČESTER SITI - ŠALKE 7:0
Aguero u 33. (penal) i 38; Sane 42; Sterling u 56; Bernardo Silva u 71; Foden u 78; Gabrijel Žesus u 84. minutu za Mančester siti