Edin Džeko
AP Photo/Andrew Medichini
Edin Džeko

AP Photo/Andrew Medichini

Edin Džeko, Foto: AP Photo/Andrew Medichini

Roma je iskoristila remi Napolija i došla na korak od top 4 na tabeli Serije A. "Vučica" je u Rimu bila bolja od Milana 2:1 i sada ima bod manje od četvrtoplasiranog Napolija, poslednjeg tima koji je u zoni Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Roma je bila bolji rival na "Olimpiku" u duelu koji su obeležile velike greške odbrana oba tima. Edin Džeko je ostao sam u petercu nakon kornera i pogodio je za 1:0 u 38.

"Rosoneri" su se u igru vratili u 55. kada je loše postavljanje poslednje linije domaćina iskoristio Teo Ernandes.

Milan je na kraju sam sebe pobedio, a krivac je desni bek Davide Kalabrija, koji je u 58. izgubio loptu na 30 metara od svog gola. Džeko je asistirao Nikolou Zaniolu, a mladi as nije pogrešio - rutinski je matirao Đanluiđija Donarumu.

Milan je nakon devet kola udaljen sedam bodova od Lige šampiona, a ima samo tri više od timova koji su u zoni ispadanja.

Sergej Milinković Savić, Riberi

Claudio Giovannini/ANSA via AP

Sergej Milinković Savić, Riberi, Foto: Claudio Giovannini/ANSA via AP

A za petama Romi je gradski rival Lacio nakon što je trijumfovao u Firenci - 2:1. "Nebesko-plavi" su poveli golom Hoakina Koreje, izjednačio je Federiko Kjeza, a tri boda gostima doneo je Ćiro Imobile u 89. minutu 10. pogotkom u sezoni.

Bizarna asistencija Umara Sadika o kojoj svi pričaju! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 27.10.2019. 19:56 Trapavo. Partizan - Astana Sadik, Foto: partizan.rs Napadač Partizana Umar Sadik je na utakmici protiv Spartaka zabeležio bizarnu asistenciju. Nigerijac je propustio dve velike šanse u uvodnih 15 minuta utakmice Linglong Superlige Srbije, a delovale je da je uspeo to da učini i u trećoj prilici za gol, u 17.

Lacio je u sudijskoj nadoknadi mogao i do trećeg gola, ali je Felipe Kaisedo promašio penal. Ekipa Simonea Inzagija ima 15 bodova, jedan manje od Rome, a dva od Napolija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!