Duel Stojković Boaći
Printscreen
Duel Stojković Boaći

Printscreen

Foto: Printscreen

Igor Radojčić, član Sudijske komisije FSS, detaljno je obrazložio spornu situaciju posle kornera za crveno-bele.

Pročitajte još:

"Bitno da objasnimo, jer ima dosta nejasnoća, oko toga gde je i da li ima golmanskog prostora i da li je on zaštićen. Pre svega lopta pod kontrolom golmana kad se nalazi između njegovih ruku ili između njegovih ruku i zemlje. Ako loptu drži na ruci ili tapka ili se između njega i lopte nalazi igrač, onda nije pod kontrolom. U ovoj situaciji Stojković nema kontrolu nad loptom. U ovoj situaciji igrač je ispred njega i imao je pravo da startuje i da nastavi igru. Znači, golman nema kontrolu nad loptom, igrač odigrava i ima pravo da startuje i trebalo je ovo da bude gol", objasnio je Radojčić.

Podsetimo, Partizan je pogocima Sume i Tošića slavio u derbiju pa je razlika između večitih rivala sada samo jedan bod u korist Crvene zvezde.

Snežana Borjan zapušila usta "grobarima", sa bazena im poslala direktnu poruku! Oni se na kraju obradovali (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 23.09.2019. 22:03 Rat se nastavlja. Snežana Borjan, Foto: Alo/Marko Metlaš Pre no što je počeo 161. večiti derbi jedan deo navijača Partizana uvredljivo je skandirao na račun supruge Zvezdinog golmana Milana Borjana, inače bivše direktorke marketinga crno-belih, Snežane Borjan. Ona im nije ostala dužna.

Bonus video: Vladan Milojević posle poraza u večitom derbiju