"Grobari" i Snežana Borjan
Tanjug/Bojan Stekić
Snežana Borjan

Alo/Marko Metlaš

Snežana Borjan, Foto: Alo/Marko Metlaš

Pre no što je počeo 161. večiti derbi jedan deo navijača Partizana uvredljivo je skandirao na račun supruge Zvezdinog golmana Milana Borjana, inače bivše direktorke marketinga crno-belih, Snežane Borjan. Ona im nije ostala dužna.

PROČITAJTE JOŠ:

Borjanova nije bila na stadionu u Humskoj, ali je putem društvenih mreža poslala odgovor navijačima sada već protivničkog kluba:

"Morate glasnije, ne čujem vas od talasa u bazenu", napisala je Snežana Borjan uz osmeh na Instagramu.

Snežana Borjan

Instagram/snezanafi

Snežana Borjan, Foto: Instagram/snezanafi

Međutim, na kraju su nasmejani bili navijači Partizana, jer su njihovi ljubimci drugi uzastopni put pobedili najvećeg rivala. Milan Borjan je dvaput vadio loptu iz svoje mreže, a konačnih 2:0 primaklo je Partizan na bod zaostatka Crvenoj zvezdi.

Na tabeli Superlige vodi TSC iz Bačke Palanke sa 21 bodom, a druga je Vojvodina sa 19. Ta dva kluba su odigrala po devet utakmica, a trećeplasirani Čukarički je iz osam nastupa sakupio 19 bodova, poput "Voše".

Crvena zvezda je četvrta sa 18 bodova iz sedam utakmica, dve manje od vodećeg tandema.

Posle trijumfa u derbiju, Partizan je peti sa 17 bodova iz sedam nastupa.

Francuzi gube trofej, nađena im "droga", misteriozne supstance koje su žvakali pre pobede nad "kockastima"

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:15 Ovo je zatreslo fudbalsku planetu. Francuska Hrvatska, Foto: EPA,AP PSŽ i reprezentacija Francuske nalaze se pod istragom Svetske antidoping agencije (WADA), jer su njihovi fudbaleri uoči utakmica žvakali sumnjive žvake.

U desetom kolu Zvezda će dočekati poslednjeplasiranu Mačvu, a Partizan će gostovati niškom Radničkom koji je tik iza njega na tabeli, sa 16 bodova iz devet mečeva.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"