PUKLO MU DEBELO CREVO, OTIŠAO HITNO POD NOŽ Prosinečki se oglasio oko slučaja, dao i dodatno obaveštenje o VRANJEŠOVOM IZOSTANKU

"Veliki Žuti" po običaju bez dlake na jeziku.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki, Foto: D. Briza

Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki je završio na operacionom stolu i krenula je njegova višemesečna borba sa zdravstvenim problemima.

- Sišao sam u hodnik i osetio strašan bol u donjem delu želuca. Znalo me je zaboleti i pre, ali nikada toliko jako da bih se zapitao ili da bih obraćao pažnju. Ovog je puta bilo neizdrživo, odmah su me prevezli u bolnicu na ultrazvuk - rekao je "Žuti" u intervjuu za SportSport.ba.

"POKVAREN JE!" Jokića pitali za reprezentaciju, OVO je rekao! Ne voli kad mu pomenu Svetsko prvenstvo, ali...

Selektor Bosne i Hercegovine je hospitalizovan krajem novembra, prva operacija je trajala četiri sata. Prebačen je na intenzivnu negu, trebalo je da bude pušten kući, ali onda se sve ponovo zakomplikovalo. Rana je sporo zarastala i 1. januara je ponovo išao pod nož. Na kućnom lečenju je od 14. januara.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki, Foto: D. Briza

Prva operacija nije bila rutinska, moglo je doći do sepse.

- Morao sam ostati, hitno ići pod nož. Puklo mi je debelo crevo, valjda se sve nakupilo, prehrana, gazirano, stres. Sreća je što se odmah reagovalo, jer je moglo doći do sepse. Profesor Šabanović je perfektno obavio operaciju, nije to uopšte bilo rutinski - rekao je Prosinečki.

Uskoro ga čeka i treći zahvat, ali ovog puta će operacija biti samo rutinska.

- Ići ću na taj zahvat, ali to je sve stvarno rutinski. Videću hoće li to biti u Sarajevu ili Zagrebu - rekao je Prosinečki u poslednjem razgovoru.

Jelena Karleuša, Vranješ
Jelena Karleuša, Vranješ, Foto: Epa, Nenad Vujanović

Osvrnuo se još jednom i na izbacivanje Ognjena Vranješa iz reprezentacije. Fudbaler je poslednjih meseci punio medijske članke zbog seks afere sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom, a pre toga je na ruku tetovirao četničkog vojvodu iz Drugog svetskog rata Momčila Đujića.

ŠABANOVI NASLEDNICI BILI PRIMORANI... Nakon najstravičnije neprijatnosti zet Mirković MORAO DA NAPUSTI NEMAČKU

- Prvo, Vranješ je na svakom okupljanju i na utakmicama davao maksimum, možda i više od toga jer je takav po karakteru. Na njegovu igru nisam imao nikakve zamerke i njegovo nepozivanje nema veze s njegovim igrama - rekao je selektor BiH pa pojasnio:

- Drugo, Ognjen Vranješ nema klub i treće, sam sebe je izbacio iz reprezentacije svojim ponašanjem van terena. Od te sporne tetovaže, prepucavanja sa navijačima do afere sa Jelenom Karleušom o kojoj vi znate više nego ja. Njegove igračke kvalitete ne sporim, neće biti pozivan zbog svih ovih drugih stvari.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dakki
  20/02/2019 - 20:35
  Vranjes sada i po, opet jaka reprezentacija.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi