Gazprom arena
EPA Anatoly Maltsev
Gazprom arena

EPA Anatoly Maltsev

Foto: EPA Anatoly Maltsev

Pozivajući se na pouzdane izvore uoči sastanka Izvršnog komiteta UEFA u Ljubljani u utorak, agencija "Asošijeted pres" objavila je da će posle stadiona Ataturk u Istanbulu, na red da budu domaćini finala Lige šampiona doći, verovatno ovim redosledom, "Gasprom arena" u Sankt Peterburgu 2021, "Alijanc arena" u Minhenu 2022. i "Vembli" u Londonu 2023. godine.

Pročitajte još:

Stadion u Sankt Peterburgu ima kapacitet od 68.000, u Minhenu 75.000, a u Londonu 90.000 mesta. "Vembli" će biti domaćin finala EURO 2020, a UEFA ga je određivala za najvažniju utakmicu Lige šampiona i 2011. i 2013, između kojih je poslednja utakmica u sezoni odgrana u Minhenu 2012. godine.

"Krestovskij", kasnije nazvan prema naftnom gigantu iz Sankt Peterburga, sagrađen je za FIFA svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. i bio domaćin nekoliko mečeva, zaključno sa polufinalom i duelom za treće mesto, a otvoren je godinu dana ranije kad je na njemu odigrano finale Kupa konfederacija između Nemačke i Čilea.

Snežana Borjan zapušila usta "grobarima", sa bazena im poslala direktnu poruku! Oni se na kraju obradovali (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 23.09.2019. 22:03 Rat se nastavlja. Snežana Borjan, Foto: Alo/Marko Metlaš Pre no što je počeo 161. večiti derbi jedan deo navijača Partizana uvredljivo je skandirao na račun supruge Zvezdinog golmana Milana Borjana, inače bivše direktorke marketinga crno-belih, Snežane Borjan. Ona im nije ostala dužna.

Bonus video: Slavlje Sume i koškanje igrača posle pogotka