Sautempton - Lester
AP Alastair Grant
Sautempton - Lester

AP Alastair Grant

Sautempton - Lester, Foto: AP Alastair Grant

Retko se u najjačim fudbalskim ligama Evrope dogodi da neko u gostima pobedi sa čak 9:0, a isto tako da neko od onih koji se klade pogodi da će se meč završiti baš tim rezultatom. Luda sreća pogodila je kladioničara iz Bornmuta Pola Adlama koji je upravo na taj ishod uplatio deset funti.

Ko kaže da se želje ne ostvaruju?! MBAPE U ZVEZDI! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 29.10.2019. 17:13 Zvezda potpisala strašno pojačanje! Marakana, Foto: ALO! Iako bi mnogi voleli da francuski supertalenat, Kilijan Mbape pojača Crvenu zvezdu, to teško da će se ikada ostvariti! Kad već neće Kilijan hoće neki drugi Mbape, i to Raisa Eundi!

Kod vođstva Lestera od 3:0 protiv Sautemptona u petak, Pol je stavio 10 funti na rezultat od 9:0. Lester je na kraju stvarno dao devet golova, kvota je bila 150. Ovaj Englez je od kladionice dobio 1.500 funti tj. oko 1.740 evra, pa je u izjavi za "Miror" radosno istakao:

- Mojoj porodici ću prirediti nezaboravan Božić!

PROČITAJTE JOŠ:

Zanimljivo da ovo nije njegov najveći dobitak, pogodio je rezultat meča između Francuske i Argentine na Mundijalu 2018. kada su Francuzi u osmini finala dobili sa 4:3.

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"