Siniša Mihajlović saopštio da boluje od leukemije
Youtube, screenshot
Siniša Mihajlović

printscreen

Siniša Mihajlović, Foto: printscreen

* Duel Bolonje i Verone u okviru 1. kola Serije A

* Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A

* Tretman lečenja je uveliko počeo

Pre četrdesetak dana Mihajlović je objavio da boluje od leukemije, zato se privremeno i povukao sa klupe italijanskog orvoligaša.

Neuspešan debi Joveljića i težak promašaj Kostića za poraz "srpskog" Ajntrahta! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:56 - 25.08.2019. 20:07 Srbi podbacili! Dejan Joveljić, Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER CONDITIONS * Doveden je kao zamena za Jovića * Prošle sezone su igrali polufinale Lige Evrope * Joveljić je u Ajntraht stigao iz Zvezde Fudbaleri Lajpciga pobedili su Ajntraht sa 2:1, u drugom kolu Bundeslige, a doskorašnji napadač Crvene zvezde nije se proslavio na debiju.

Terapija izgleda daje pozitivne rezultate, pa se srpski stručnjak vratio trenerskom poslu.

Siniša Mihajlović

printscreen

Siniša Mihajlović, Foto: printscreen

On večeras na utakmici svoje ekipe Bolonje protiv Verone, u okviru prvog kola Serije A, stoji pored aut linije i komanduje svojim fudbalerima. Nešto mršaviji nego inače, sa kačketom, ali i istim onim prkosnim pogledom kakav svi znaju, Miha se pojavio na stadionu Bentegodi. Naravno povratak je obeležen sa puno emocija, kako od strane navijjača koji su gromoglasnim aplauzom ispratili Sinišino pojavljivanje tako i od samog Siniše kome su oči bile prepune suza. 

Za tim Verone nastupa srpski reprezentativac i velika neostvarena želja crveno-belih tokom ovog letnjeg prelaznog roka Darko Lazović.

Velika želja crveno-belih otkrila zašto nije usledio povratak u Zvezdu!

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:30 - 25.08.2019. 18:39 Navijači Crvvene zvezde su se ponadali da će se bivši igrač vratiti, ali sada je jasno da šanse nisu ni postojale. Crvena zvezda, Foto: RAS Foto: Marko Metlas * U Crvenu zvezdu je došao 2009.

- Želim mu brz oporavak. Imao sam odličnu sraadnju sa Mihom dok je bio selektor, često me pozivao prilikom reprezentativnih akcija dok sam igrao u Crvenoj zvezdi. Pamtim ga jako dobro i kao igrača i očekujem da se brzo vrati, rekao je Lazović.

PROČITAJTE JOŠ:

- Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde, izjavio je Bolonjin vezista Andrea Poli pred početak meča.

Oduvek se znalo za njega da je borac kakvih ja malo u današnje vreme, da voli fudbal i da živi za njega, ali i najoptimističniji ljudi nisu verovali da neko može ovoliko biti predan svom radu.

Borba na terenu je počela, ona van terena već uveliko traje!

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda