Dejan Joveljić
EPA-EFE/FILIP SINGER CONDITIONS
Dejan Joveljić

EPA-EFE/FILIP SINGER CONDITIONS

Dejan Joveljić, Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER CONDITIONS

* Doveden je kao zamena za Jovića

* Prošle sezone su igrali polufinale Lige Evrope

* Joveljić je u Ajntraht stigao iz Zvezde 

Fudbaleri Lajpciga pobedili su Ajntraht sa 2:1, u drugom kolu Bundeslige, a doskorašnji napadač Crvene zvezde nije se proslavio na debiju.

Mihajlović pobegao iz bolnice! Cela Italija na nogama!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:57 - 25.08.2019. 19:13 Dao svojim fudbalerima obećanje koje namerava da ispuni! Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo * Ceo fudbalski svet je ostao u šoku kada je otkriveno da Siniša boluje od akutne leukemije Legendarni srpski fudbaleri i trener Bolonje, Siniša Mihajlović, rešio je da večeras predvodi sa klupe svoju ekipu, u prvenstvenom duelu protiv Verone.

Mogao je Ajntraht da povede već u ranoj fazi meča kada je Filip Kostić promašio zicer, a kazna je usledila u 10. minutu kada je Timo Verner dobro reagovao nakon kornera i savladao Trapa.

Do kraja poluvremena nije bilo promena, a onda loš nastavak utakmice za ekipu Adija Hitera, svoj debi je upisao Dejan Joveljić, ali se nije proslavio jer je zaradio žuti karton i nije upisao šut ka golu!

Sjajni Aguero svojim golovima vratio "građane" na kolosek, "svrake" šokirale Totenhem! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:35 Strelci za "građane" bili su Aguero i Sterling. Aguero, Foto: Adam Davy/PA via AP Mančester siti se vratio pobedama nakon remija sa Totenhemom u prošlom kolu, ali je i na gostovanju Bornmutu pokazao da tek treba da uhvati prepoznatljivu formu. AUTOR: B92/ S.I.

"Bikovi" su čekali povoljan trenutak da zadaju poslednji udarac gostima i u tome uspeli u 80. minutu preko Jusufa Poulsena koji je lepo zahvatio loptu iz voleja i proturio golmanu kroz noge.

Stigao je Ajtraht do utešnog pogotka u 89. minutu kada je pogodio Gonsalo Pasijensa, međutim nije uspeo da izbegne poraz u Lajpcigu.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Volfsburga su dominantno slavili na gostovanju u Berlinu kod Herte, sa tri gola u mreži domaćina su poslali poruku da ne žele da im se dogodi prošla sezona! Grujić je odigrao čitav meč za ekipu Herte!

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda