Kristijano Ronaldo
AP Alessandro Di Marco
Kristijano Ronaldo

AP Alessandro Di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Alessandro Di Marco

Ronaldo se u svom već prepoznatljivom stilu nije pojavio na ceremoniji kada ne dobije nagradu, što je bilo dovoljno Holanđaninu da ga malo 'bocne'.

"Ronaldo se nije pojavio na dodeli, znači li to da imaš sada rivala manje u borbi za nagradu",upitala je novinarka Van Dajka koji je odgovorio: "Je li Ronaldo stvarno bio rival"?.

Ove reči Holanđanina nisu se dopale sestri portugalskog fudbalera koja je odmah uzvratila na svojem Insagram profilu:

"Mislim da ovde postoje ljudi koji su frustrirani! I van stvarnosti... Reporter: Kristijano Ronaldo neće biti ovde večeras. Je li to jedan manje rival?" Van Dajk: 'Je li Kristijano Ronaldo stvarno rival?". Ovo je bio odgovor holandskog štopera koji nastupa za Liverpul, kada su ga pitali o odsustvu Ronalda s večerašnje ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti večerašnju nagradu. Iako je osvojio važne kolektivne titule. Ali, to je neka druga rasprava i u budućnosti ćemo videti gde će ići istina o fudbalu", napisala je Katja pa se osvrnula na Van Dajka:

"A sada, dragi Virdžile gde god ti ideš, Kristijano Ronaldo je bio i otišao hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Onda, dragi Virdžile, Kristijano je otišao na druga odredišta i postao najbolji igrač u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžile".