Predrag Mijatović
Alo!/Vladimir Marković
Mirko Vučinić

ALO foto Ana Paunkovic

Mirko Vučinić, Foto: ALO foto Ana Paunkovic

Slavni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić se tereti da nije prijavio zaradu koju je ostvario igrajući za Al Džaziru  iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te da zbog toga nije platio porez u Italiji od 2014. zaključno sa 2017. godinom, prenose "Vijesti"!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navode mediji, on je 2014. trebalo da plati 1,4 miliona, 2015. i 2016. po 1,9 miliona, a 2017. još 542 hiljade evra.

Dvojica Srba u klubu "100 najboljih", ESPN predstavio najbolje fudbalere u 2019. godini! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 17:51 Dominacija Liverpula i Mančester sitija! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Za razliku od drugih lista, ESPN ima drugačiju metodu oko rangiranja fudbalera, pa je tako naš Dušan Tadić zauzeo deseto mesto u svojoj kategoriji! Njega su stavili pod kategoriju "centarfor" pošto u Ajaksu igra na poziciji "lažne devetke"!

"Mediaset" prenosi da je sudija Serđo Tosi prihvatio zahtev tužioca Masimiliana Kardućija da dok traje postupak, koji je u toku već godinu, bude konfiskovana Vučinićeva imovina u vrednosti neplaćenog poreza.

Krupne reči italijanskog stručnjaka, ali ako neko zna to je on! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:59 Njih dvojica su sarađivala od 1992. do 1996. godine! Fabio Kapelo, Foto: (AP Photo/Frank Augstein) Italijanski stručnjak, Fabio Kapelo uporeido je fudbalera Rome Nikolu Zaniolu sa nekadašnjim fudbalerom Zvezde i predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejanom Savićevićem! "Igra na istoj poziciji kao nekada Savićević.

Vučinić je 2014. godine napustio Italiju, gde je igrao za Leće, Romu i Juventus, i potpisao ugovor sa Al Džazirom, u kojoj je zbog teške povrede koljena i završio karijeru.

Vučinić nije prvi crnogorski fudbaler koji je osuđen zbog utaje poraza! Predrag Mijatović osuđen je u Španiji na godinu dana zatvora, pošto je priznao krivicu za krivično delo utaje poreza, Mijatović se nagodio sa sudom u Španiji zbog dela neplaćanja poreza od 2011. godine.

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine