Nejmar
Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont
Nejmar

Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont

Nejmar, Foto: Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont

* Nejmar je 2013. godine preša iz Santosa u Barselonu za 88,2 miliona evra

* Pari Sen Žermen ga je u leto 2017. godine platio rekordnih 222 miliona evra

* Prethodne sezone je u francuskom pvenstvu postigao 15 golova na 17 odigranih utakmica

Fudbalski klub Real Madrid ima visoke ciljeve u ovom prelaznom roku i ukoliko ne dovedu Pola Pogbu okrenuće se Nejmaru, prenosi ESPN.

Slavni Italijan otkrio šta planira da uradi, ovakvu čast nijedan Srbin nije dobio u njihovoj zemlji! Sve zbog Mihajlovića

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 17:06 To bi bio svetski hit. Đuzepe Pupi Avati, Foto: Youtube/Coming Soon Ikona "đalo" podžanra horor filmova, italijanski virtuoz režija, takođe i scenarista Đuzepe Pupi Avati želi da snimi film o Siniši Mihajloviću i smatra da je životna priča srpskog trenera idealna da se od nje napravi bioskopski hit.

Pošto je sve izvesnije da Pol Pogba neće napuštati Mančester junajted u redovima madridskog Reala pronašli su novo rešenje – brazilskog fudbalera Nejmara.

Nejmar i PSŽ nisu baš u najboljim odnosima i deluje da bi mogao da napusti Francusku iako je pre svega dve godine plaćen paprenih 222 miliona evra.

Nejmar se već neko vreme povezivao sa Barselonom, čak su se i spominjale pozajmice, ali Parižani nisu zainteresovani za takav vid dogovora i kako je ESPN naveo, zainteresovani su jedino za prodaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Naser Al-Kelaifi i Florentino Peres su u sjajnim odnosima i to bi moglo da donese prevagu u čitavom poslu, a poznato je da je Peres jurio Nejmara još 2013. godine, kada se ovaj odlučio za Barselonu.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića