Siniša Mihajlović
AP/Giorgio Benvenuti
Đuzepe Pupi Avati

Youtube/Coming Soon

Đuzepe Pupi Avati, Foto: Youtube/Coming Soon

Ikona "đalo" podžanra horor filmova, italijanski virtuoz režija, takođe i scenarista Đuzepe Pupi Avati želi da snimi film o Siniši Mihajloviću i smatra da je životna priča srpskog trenera idealna da se od nje napravi bioskopski hit.

Avati ističe da nije reč samo o trenutnoj Mihajlovićevoj borbi sa leukemijom i činjenicom da iz bolničke sobe vodi Bolonju, već da je čitav život nekadašnjeg srpskog fudbalera fantastična filmska priča.

Drama oko Lukakua se nastavlja! Preti mu ozbiljna kazna!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 07.08.2019. 16:31 Saga oko transfera Romela Lukakua kao da nije ni blizu kraja. Lukaku, Foto: AP/ Martin Rickett * Lukaku je za Mančester Junajted na 96 utakmica postigao 42 gola * Junajted zahteva 85 miliona evra na ime obeštećenja, upravo onoliko koliko je platio Evertonu 2017.

"Voleo bih da snimim film o Siniši Mihajloviću. Njegova priča bila bi divna za bioskop. Bio bi to veliki hit. Glavna tema bila bi priča o treneru koji se bori s opakom bolešću, ali ne odustaje da iz bolničke postelje vodi tim. Pritom, mnogo je detalja i epizoda iz njegovog života koji su poznate javnosti, a koji su takođe filmski", kazao je Avati.

Siniša Mihajlović

Marko Metlaš/Alo!

Siniša Mihajlović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Poznati filmski radnik, koji je tri puta dobijao Zlatnu palmu za najbolji film na prestižnom festivalu u Kanu, nije otkrio detalje poput onoga ko bi glumio Mihajlovića, da li je sa Sinišom već razgovarao o pravljenju scenarija i da li će sačekati da se trener Bolonje potpuno oporavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Pupi je samo naglasio da veruje da će Mihajlović pobediti opaku bolest.

"Kad sam čuo za Sinišu, ja sam se razboleo! Teško mi je pala ta vest, ali siguran sam da će pobediti u ovoj borbi. Molimo se svi za njega. Moj jedini film sa fudbalskom tematikom bio je "Poslednji minut", koji su ljudi voleli, ali nije dobro prošao na blagajnama. Od tada nisam želeo ni da pokušavam da radim film o fudbalu. Možda sad bude drugačije", istakao je Avati.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!