Policija u redu za karte Srbija - Portugal
ALO!/D.J.Bužić
Marakana

EPA/Koča Sulejmanović

Marakana, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

* Prvi meč između ove dve reprezentacije završen je rezultatom 1:1

* Ronaldo se povredio na toj utakmici u 29. minutu

* Gol za Srbiju je postigao Dušan Tadić iz penala

Srbija i Portugal igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u subotu, a ulaznica za stadion "Rajko Mitić" je sve manje. 

Mnogi navijači su se okupili da bi kupili karte za utakmicu, a kako smo ranije u preneli, karata za istok i zapad više nema, ostalo je još za sever i jug!

PROČITAJTE JOŠ:

Primetno je veliko interesovanje za utakmicu, a tome svedoče i redovi kod stadiona "Rajko Mitić".

Već rasprodati istok i zapad za meč Srbija - Portugal, ostali samo sever i jug

AUTOR: Alo.rs/Dragutin Bužić/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 13:16 Publika očekuje mnogo od naših reprezentativaca. Portugal - Srbija, mart 2019. godine, Foto: AP/Armando Franca Srbija i Portugal igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u subotu, a ulaznica za stadion "Rajko Mitić" je sve manje. Kako Alo!

Kako naš reporter sa lica mesta javlja, oko stadiona se nalaze i pripadnici MUP-a, koji obezbeđuju sigurnost svih navijača koji su došli da preuzmu ulaznice.

Veoma zanimljiva scena je viđena na blagajni, pripadnik policije je stao u red da bi uzeo karte za meč koji se igra u subotu.

Policija u redu za karte Srbija - Portugal

ALO!/D.J.Bužić

Foto: ALO!/D.J.Bužić

Veliko interesovanje vlada za ovu utakmicu, razlog tome mnogi vide u činjenici da Srbija ima novog selektora, Ljubišu Tumbakovića, pa sa tim očekuju i novi početak.

Mitrogol naoštren pred Portugal, očekuje ludnicu na Marakani

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 11:32 Publika mora da podrži tim u što većem broju. Aleksandar Mitrović, Foto: Alo/Vladimir Marković Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je utakmica protiv Portugalije prelomna i najvažnija u kvalifikacijama za EURO 2020. "Sigurno da je prelomna utakmica protiv Portugalije i za ove kvalifikacije najvažnija.

Međutim, ne smemo zaboraviti ni jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda  koji dodatno budi interesovanje publike! Očekuje se da zvezda Juventusa danas oko 20 časova sleti u Beograd!

Karte za Srbija - Portugal

ALO!/M.Dreković

Karte za Srbija - Portugal, Foto: ALO!/M.Dreković

Utakmica Srbija - Portugal igra se u subotu od 20:45 časova, a obe selekcije će imati motiv više da osvoje sva tri boda, pošto zaostaju za prvoplasiranom Ukrajinom!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO 

Đorđević o utakmici sa Portorikom: Daju sve od sebe da pobede kada obuku dres