Povratak otpisanih Milivojević Tumbaković Maksimović
printscreen/kupindo
Povratak otpisanih Milivojević Tumbaković Maksimović

printscreen/kupindo

Povratak otpisanih Milivojević Tumbaković Maksimović

* Ljubiša Tumbaković je bio otpisan kao selektor Crne Gore

* Maksimović i Milivojević su bili otpisani od strane Mladena Krstajića

* Novi selektor pokušava da regrutuje mnogo "otpisanih" fudbalera

Reprezentacija Srbije je dobila novog selektora, a to je Ljubiša Tumbaković koji je dobio otkaz kao selektor Crne Gore, nakon što je odbio da vodi tu zemlju sa klupe protiv tzv *Kosova.

Nije mu dugo trebalo da dobije angažman i to na klupi "orlova" gde će naši fudbaleri pokušati da poprave utisak iz prvog dela kvalifikacija kada su ubedljivo poraženi od Ukrajine sa 5:0.

Sat otkucava, Zvezda čeka veliko pojačanje da prihvati ponudu, da bi ga licencirali za duele sa Jang Bojsom!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:48 Prvi meč Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se u sredu u Bernu. Tomane, Foto: Zvanični sajt * Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen * Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Portugalski napadač Tomane registrovan je za duele između fudbalera Crvene zvezde i Jangs Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Novi selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković odlučio je da u konkurenciju za prvi tim ponovo uvrsti defanzivca Nikolu Maksimovića.

On je već u nacionalni pogon vratio kapitena Kristal Palasa, Luku Milivojevića, a sada će to isto uraditi i sa štoperom Napolija, Nikolom Maksimovićem.

"Već sam razgovarao sa Maksimovićem. Zdrav je, spreman… Igrao je pre nedelju dana protiv Barselone celu utakmicu, istina Napoli je izgubio 1:2. Gledao sam ga i protiv Liverpula kad su pobedili 3:0", rekao je Tumbaković za "Sportski žurnal".

Doleteo sa drugog kraja sveta da bi se obračunao sa Ronaldom! Zahtevao je odgovore! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 09:18 Pa ti sedi na klupi sledeći put!

Delegacija FS Srbije je u Engleskoj obavila razgovore sa napadačem Fulama, Aleksandrom Mitrovićem i povremenim kapitenom i vezistom Mančester junajteda, Nemanjom Matićem.

Uskoro se očekuje i poseta srpskim fudbalerima u Nemačkoj, tačnije u Bundesligi u kojoj igraju Grujić, Kostić, Gaćinović i mnogi drugi, ali pre svih se očekuje povratak otpisanog Matije Nastasića.

Ser Aleks Ferguson se umalo ugušio žvakom kada je video pijanog idiota kako šutira! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 12:11 - 17.08.2019. 12:38 Presmešna situacija! Aleks Ferguson, Foto: Profimedia * Na tribinama su bile mnogo legende engleskog fudbala * Između ostalih i Ser Aleks Ferguson * Dogodio se jedan smešan incident Četvrtoligaš Salford dočekao je u prvom kolu engleskog Liga kupa slavni Lids.

Naše fudbalere očekuje veoma težak zadatak, Ukrajina je prva u grupi sa 10 bodova i utakmicom više u odnosu na nas koji smo treći (4 bodova), Portugalci su četvrti sa utakmicom i dva boda manje!

Prvi protivnik i premijera nije mogla da bude teža, 07.09.2019 nas očekuje duel sa Portugalom, u prvom meču je bilo 1:1.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu