MIlan Smiljanić
Alo! / V. Marković
MIlan Smiljanić

Alo! / V. Marković

MIlan Smiljanić, Foto: Alo! / V. Marković

U utakmici 34.kola play off faze SLS crno-beli su savladali ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1 (1:0) i vratili se na četvrto mesto na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ:

LEGENDA! Razbio Liverpul pa se setio svog rivala koji je doživeo srčani udar!

SAM SEBI ASISTIRAO! Majstorija ili slučajnost? Veoma bizaran gol na srpskim terenima! (VIDEO)

POSLAO IH U DRUGU LIGU! Isprozivao svog igrača da je neinteligentan, a zatim se obrusio na Superligu Srbije! (VIDEO)

Strelci golova bili su : Rikardo Gomeš 11',Zoran Tošić 58'( Partizan),Bojić 84'( Mladost). Posle pobede nad ekipom Mladosti i povratku na evropski put Lola Smiljanić je imao neke reči:

"Kada smo zakoračili na teren bilo je apsolutno jasno da će igra biti veoma teška jer je kiša padala u naletima i nije bilo moguće ni na zagrevanju napraviti čistu pas igru.Kada se takve stvari dese onda naravno postoji bojazan da li ćete moći da ispoštujete sve zadatke i dogovor iz svlačionice jer teren nalaźe drugačije.Ali tada nema druge nego da tražite alternativna rešenja u pristupu igri i da krenete još jače što smo i uradili" -kaže Smiljanić.

On je istakao da su sledeće utakmice pod imperativom moranja:

"Zaista smo imali veliku źelju da pobedimo jer smo posle poraza u prethodnom kolu došli na poziciju koja nam nije donosila put u Evropu i samim tim znamo da ovaj mikro ciklus moramo da dobijemo pod imperativ. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i onda u drugom uvek nešto padnemo i posle vodstva i prilike da sve rešimo zakuvamo'sami sebi.Ako me pitate kako nam u trenutku padne koncentracija i poklonimo uvek neki gol zaista ne znam,osim da smo vrlo svesni toga i da se trudimo da popravimo" - rekao je Lola pa nastavio u istom tonu:

"Kome god da se desi i kako god da se desi ne damo da nas dodatno poremeti već moramo kolektivno i da se podignemo posle pada kao što smo zajedno u pobedama.U ovim trenucima kada je vaźno da svaku utakmicu u play-offu pobedimo i spremamo se za polufinale Kupa Srbije imperativ je da mi kao tim budemo spremni sa što manje povreda i kartona".

On je rekao da je izlišno pričati o njegovoj ljubavi prema crno-belima:

"O tome koliko volim Partizan i koliko se radujem svakoj pobedi ,a tugujem posle poraza je izlišno pričati,a posebno sam srećan kada mogu kako kaźete da i svojom igrom doprinesem kreativnosti na terenu" - završava Lola.