Recko Antić
youtube/ Superliga Srbija
Recko Antić

youtube/ Superliga Srbija

Recko Antić, Foto: youtube/ Superliga Srbija

Dinamo iz Vranja na pragu je eliminacije iz Superlige posle poraza od Rada, direktnog rivala u borbi za status u eliti, a na konferenciji za medije posle utakmice je viđen pravi šou!

PROČITAJTE JOŠ:

SKLONI PSIHOLOŠKIM PADOVIMA! Najbitnije za njih je da su na mestu koje vodi u Evropu! (VIDEO)

MALEROZNI KREG! Jokić nasrnuo na Turčina i izazvao haos na terenu, prosuta krv na terenu! (VIDEO)

FENOMENALNI MESI I NEVEROVATNI SALAH! Samo dva minuta je potrebno od genijalnosti do teškog promašaja! (VIDEO)

 

Tri kola pre kraja Dinamo ima 14 bodova, četiri manje od prvog tima "izna crte" Bačke. Nakon utakmice, razočarani Antić je uputio kritike na račun svojih igrača, a ništa blaži nije bio na račun takmičenja pominući "nefudbalske stvari" koje su dovele da Dinamo bude tu gde jeste.

"Mislim da smo nezasluženo izgubili, jedan evrogol je presudio utakmicu, a po meni, možda realan rezultat je trebalo da bude nerešeno" - rekao je popularni Recko.

On se osvrnuo na šansu utakmicu u kojoj je bio njegov napadač Dimitrov.

"Šta je Dimitrov promašio, možda nas je i poslalo u drugu ligu. Sa onakvom glupošću i onakom neinteligencijom... To je nešto što ne može oprosti nijednom igraču, da promašite prazan gol. Da je dao, utakmica bi otišla u drugom smeru, jer smo imali igru, šanse, a nismo ih iskoristili" - rekao je trener Dinama iz Vranja.

Dinamo iz Vranja će ostati u Superligi samo jednu sezonu a sudeći po Antiću, Dinamo zaslužuje superligaški rang pre mnogih drugih bolje plasiranih klubova.