fk partizan
FK Partizan
Novica i Stojke

FK Partizan

Novica i Stojke, Foto: FK Partizan

Stadion „FK Partizan“ danas je bio domaćin manifestacije „Sportom do osmeha“, koju već treću godinu zaredom organizuje „Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom“ u saradnji sa FK Partizan.

U prisustvu brojnih predstavnika medija, događaj je sjedinio više stotina dece iz cele Srbije, predstavnike klubova i udruženja koja se bave decom i omladinom sa smetnjama u razboju i brojne sportske i javne ličnosti.

Manifestacija je i ove godine ispunila svoj osnovni cilj – promociju uvažavanja različitosti, u odnosu na decu i omladinu sa invaliditetima.

PROČITAJTE JOŠ:

Savo Milošević

FK Partizan

Teren „Milutin Šoškić” za mališane je bio prostor višesatnog susretanja, igranja, kao i upoznavanja sa različitim sportskim disciplinama i sportskim rekvizitima, sve uz druženje sa našim trenerima, igračima FK Partizan, sportistima, omladincima FKP i ličnostima iz sveta kulture i umetnosti, među kojima su bili Vladimir Stojković, naša proslavljena odbojkašica Jelena Nikolić i potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije, kapiten KK Partizan Novica Veličković, i mnoge ličnosti iz javnog života…

Briga, pažnja i čovekoljublje koji su dominirali atmosferom manifestacije, upotpunili su uspeh ove humane i plemenite misije uz podršku FK „Partizan“. I ovog puta smo opravdali naziv same manifestacije i izmamili osmehe na dečijim licima.