Siniša Mihajlović
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
Siniša Mihajlović

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović je pre oko mesec i po dana objavio da boluje od leukemije, a danas se vratio na stadion Renato Dalara na kom sa klupe vodi svoju Bolonju protiv SPAL-a u drugom kolu Serije A.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači Bolonje su Mihu dočekale velikim ovacijama i transparentima, a srpski trener je dobio i aplauze od igrača obe ekipe pre početka utakmice.

Srpski stručnjak je završio prvu fazu terapije u borbi protiv leukemije, pa je vodio Bolonju prošlog vikenda na gostovanju Veroni, a sada je prvi put na domaćem terenu otkako je obelodanio da je bolestan.

Ništa od Slovanovog dvojca, Crvena zvezda dovodi krilo iz Serije B? (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ V.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 18:44 Bliži se kraj prelaznog roka, što znači da sportski sektor Fudbalskog kluba Crvena zvezda radi punom parom na dovođenju igrača koji će zameniti El Fardu Bena Lamin Jalo, Foto: Printscreen Youtube / Pilli Aoa Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, na nedavnom brifingu s predstavnicima medija apostrofirao je poziciju krilnog napadača kao jedini nedostatak tima koji predvodi trener Vladan Milojević.

Posle fudbalera oba tima iz svlačionice je izašao i Siniša Mihajlović i tada je nastala erupcija oduševljenja na tribinama stadiona u Bolonji.

BONUS VIDEO:

Dragan Džajić ekskluzivno za Alo rs uoči žreba za Ligu šampiona!