Grobari Padinjak
Alo!
Grobari Padinjak, Foto: Alo!

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su u revanš meču protiv Moldea odigrali 1:1.

Crno-beli su ukupnim rezultatom 3:2 prošli u narednu rundu, a heroj kluba iz Humske je Nemanja R. Miletić, koji je u 80. minutu pogodio za izjednačenje u Norveškoj.

Partizan je u Ligi Evrope! Molde se ponadao, ali Nemanja Miletić... Kakva golčina glavom vredna ogromnog uspeha! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 29.08.2019. 20:53 Posle plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona, i crno beli posle remija 1:1 u Norveškoj idu u Ligu Evrope Molde - Partizan, plej-of Lige Evrope, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović KRAJ UTAKMICE!! Partizan je u Ligi Evrope!!! 88' Asano dao gol,koji je poništen zbog ofsajda!

Izabranici Sava Miloševića igraće u Ligi Evrope, nakon što prethodne sezone nisu uspeli da se nađu u drugom po rangu evropskom klupskom fudbalskom takmičenju.

Kada je sudija odsvirao kraj u Norveškoj, krenulo je veliko slavlje u Padinskoj skeli. Jedna ulica koja je u krajupoznat kao “grobarski”, je gorela od baklji i vatrometa, čime su proslavili plasman Partizana u Ligu Evrope. A to je ovako izgledalo!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!