Pištolj penal
twitter/DoentesPFutebol
Pištolj penal

twitter/DoentesPFutebol

Pištolj penal, Foto: twitter/DoentesPFutebol

* Šutirao je poslednji penal

* Navijači su tada ušli na teren i udarali ga

* Jedan od njih je izvadio pištolj i usmeiro ka nozi izvođača

Najpopularnija sporedna stvar na svetu se igra svuda na planeti i dok u nekim delovima sveta, vlasti čine sve da se izbore sa huliganima, kao u Evropi, u nekim delovima Brazila vlada totalno drugačija priča.

Zbog ovoga je doveden u Real, pogledajte fantastične "makazice" Jovića! Modrić je mogao samo da isprati pogledom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:59 Prkosi zakonima gravitacije! Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB * Luka Jović je ovog leta stigao u Real * Na treningu je postigao prelep gol makazicama * Izašao je iz povrede Novo pojačanje Real Madrida, Luka Jović nije imao toliko sreće od kad je došao u najveći klub na svetu.

On nije imao uopšte lak zadatak, morao je da izvede posledni penal na utakmici, a uoči samog izvođenja navijači su upali u teren i okružili kazneni prostor.

Ako nije cenjen kod nas, jeste kod Engleza! Luka još četiri godine predvodi Kristal Palas! (FOTO)

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 21:47 Očekuje se da se vrati u reprezentaciju pošto je novi selektor postao Ljubiša Tumbaković. Luka Milivojević, Foto: AP/David Davies * U Srbiji je igrao za Radnički, Rad i Crvenu zvezdu * Prešao je iz Zvezdu u Anderleht gde je proveo jednu sezonu, a potom je proveo tri godine u grčkom Olimpijakosu * Od 2017.

Kad već to nije bilo dovoljno, navijači su prilazili tom igraču odgurivali ga i govorili kako da šutira, da bi u jednom trenutku jedan od navijača tik pre izvođenja penala izvadio pištolj i usmerio ka nozi fudbalera! Bilo je jasno šta to znači, ostati bez pobede ili bez noge, bio je njegov izbor.

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

Fudbaler se zaletio, snažno šutnuo loptu i pogodio na stativu! Pošto je taj promašaj dočekan slavljem i opštim oduševljenjem, zaključujemo da je fudbaler još uvek živ.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića