Luka Milivojević
AP/David Davies
Luka Milivojević

AP/David Davies

Luka Milivojević, Foto: AP/David Davies

* U Srbiji je igrao za Radnički, Rad i Crvenu zvezdu

* Prešao je iz Zvezdu u Anderleht gde je proveo jednu sezonu, a potom je proveo tri godine u grčkom Olimpijakosu

* Od 2017. godine je u Londonu

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević produžio je danas ugovor do 2023. godine, saopštio je londonski klub.

Milivojević, koji je jedan od trojice fudbalera koji su prošle sezone odigrali svaki minut u Premijer ligi, odlučio je da produži vernost klubu u koji je stigao iz Olimpijakosa pre dve i po godine.

Zbog ovoga je doveden u Real, pogledajte fantastične "makazice" Jovića! Modrić je mogao samo da isprati pogledom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:59 Prkosi zakonima gravitacije! Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB * Luka Jović je ovog leta stigao u Real * Na treningu je postigao prelep gol makazicama * Izašao je iz povrede Novo pojačanje Real Madrida, Luka Jović nije imao toliko sreće od kad je došao u najveći klub na svetu.

On je prošle sezone postigao 12 golova, a na ukupno 88 utakmica u dresu Palasa postigao je 24 pogotka.

"Luka je bio fantastičan igrač i lider za ove dve i po godine. Njegov doprinos našim rezultatima je neprocenjiv i zato mi je drago što je svoju budućnost vezao za Kristal Palas" - rekao je predsednik engleskog kluba Stiv Periš.

Milivojević je ponikao u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je još za Rad, Crvenu zvezdu i Anderleht.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 30 utakmica i postigao jedan gol, ali je poslednjih godinu dana bio van tima zbog neslaganja sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

Očekuje se da se vrati u reprezentaciju pošto je novi selektor postao Ljubiša Tumbaković.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića