Nino Ademić
twitter.com/ajansspor
Nino Ademić

twitter.com/ajansspor

Nino Ademić, Foto: twitter.com/ajansspor

Igrač Sokola, Nino Adamić pokazao je da kilogrami zaista ne moraju da budu nikakvo ograničenje. Ovaj fudbaler koji ima 140 kilograma postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Juventus ne spušta Mandžukićevu cenu! (FOTO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 17:24 Mandžukić (33) još nije igrao kod novog trenera Juventusa Mauricija Sarija. Mario Mandžukić, Foto: AP Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić odbio je ponudu jednog katarskog kluba od sedam miliona funti godišnje.

Adamić sa svojih 180 centimetara visine prestavlja pravog grmalja na terenu. Dres se u njegovoj veličini ne pravi, pa mu stomak ponekad "pobegne" van, ali mu lopte "imaju oči" prema rečinma Svena Vuka, Ninovog saigrača iz Sokola.

Barselona ulaže žalbu na bizarnu kaznu od 300 evra zbog dovođenja Grizmana!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 15:46 Grizman je u julu prešao u Barselonu za 120 miliona evra. Antoan Grizman Barselona, Foto: EPA Toni Albir Bizarna kazna je izrečena, jer je ustanovljeno da je Barsa nelegalno pregovarala sa Antoanom Grizmanom, koji je bio pod ugovorom sa Atletikom, što je zabranjeno pravilima i španske federacije i FIFA.

Dok je ovaj 32-godišnjak bio mlađi upoređivali su ga sa Nikom Kranjčarom i Robertom Prosinečkim, ali ga je život odveo na drugu stranu pa je preko Slaven Belupa i Reke, stigao u treću županijsku ligu gde sada nastupa za tim Sokola.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub je bio pred gašenjem i dovodio slobodne igrače voljne da pomognu, a jedan od njih bio je i Adamić, koji kao vezni igrač "zna fudbal", kako kažu u Sokolu.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda