Mario Mandžukić
AP
Mario Mandžukić

AP

Mario Mandžukić, Foto: AP

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić odbio je ponudu jednog katarskog kluba od sedam miliona funti godišnje. Tokom letnjeg prelaznog roka spekulisalo se da će Mandžukić i njegov saigrač Paulo Dibala preći u Junajted, ali su pregovori propali pošto argentinski napadač nije želeo da ide u Englesku.

Barselona ulaže žalbu na bizarnu kaznu od 300 evra zbog dovođenja Grizmana!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 15:46 Grizman je u julu prešao u Barselonu za 120 miliona evra. Antoan Grizman Barselona, Foto: EPA Toni Albir Bizarna kazna je izrečena, jer je ustanovljeno da je Barsa nelegalno pregovarala sa Antoanom Grizmanom, koji je bio pod ugovorom sa Atletikom, što je zabranjeno pravilima i španske federacije i FIFA.

Mančester junajted ne igra dobro i ne postiže mnogo golova, zbog čega se spekuliše da će uprava engleskog kluba ponovo pregovarati sa Juventusom oko transfera Mandžukuća u januaru, preneo je Dejli mejl. Klub je napustio Romelu Lukaku, koji dobro igra u Interu, a na Old Traford nije stigla njegova zamena.

Markus Rašford postigao je samo tri gola u prvenstvu, a za vikend je pretrpeo povredu prepone u utakmici protiv Vest Hema (0:2), zbog čega u Junajtedu Mandžukića vide kao dobro rešenje. Juventus traži 11 miliona funti za hrvatskog reprezentivca i neće prihvatiti manju ponudu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mandžukić (33) još nije igrao kod novog trenera Juventusa Mauricija Sarija, a ponudu u Kataru odbio je pošto smatra da još može da igra u nekoj od najjačih liga na svetu.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem