Kristijano Ronaldo
AP Photo/Paul White,File
Kristijano Ronaldo

AP Photo/Paul White,File

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Paul White,File

Najpopularniji i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo kaže da je Georgina Rodrigez "ljubav njegovog života" i da planira da joj u skorijoj budućnosti stavi burmu na ruku.

Kristijano je u intervjuu kod Pirsa Morgana izuzetno hvalio svoju devojku i majku njegove ćerke Alane: "Ona mi je dosta pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju".

PROČITAJTE JOŠ:

"Venčaćemo se jednog dana, sigurno. To je takođe san moje majke. Zašto da ne? Sjajno nam je. Ona je moj prijatelj. Imamo odličnu komunikaciju. Otvaramo srce jedno drugom", rekao je fudbaler Juventusa.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo

EPA/Kiko Huesca

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Kiko Huesca

Kristijano i Georgina su inače zajedno još od 2016. godine. Upoznali su se u Gučijevoj radnji gde je ona radila kao prodavačica.

Ovo je snimak koji sve otkriva - Đorđević želeo da ostane na klupi, njegova izjava je jasna! Šta se zaista desilo? (VIDEO)

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 10:27 Totalno drugačija priča. Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Marko Metlaš Aleksandar Saša Đorđević pouvako se sa mesta selektora košarkaške reprezenatcije Srbije po okončanju učešča Orlova na Mundobasketu u Kini. Đorđević je odmah po okončanju utakmice sa Češkom, u kojoj se Srbija borila za 5.

"Biti partnerka nekome ko je toliko poznat nije lako, ali ne bih to menjala ni za šta na svetu. Ono što osećam prema njemu je jače od svega, od svakog pritiska", svojevremeno je rekla Georgina u jednom intervjuu.