Vladan Milojević
EPA/Lukas Barthtuttas
Totenhem

EPA/Andy Rain

Totenhem, Foto: EPA/Andy Rain

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino razmatra da podnese ostavku zbog loših rezultata u poslednje vreme, prenosi britanski Dejli Mejl.

Kako se navodi, Argentinac traži način da napusti londonski klub bez obzira što vlasnik Danijel Levi hoće da ga zadrži.

PROČITAJTE JOŠ:

Poketino je razočaran odnosom ekipe u ubedljivom porazu u Ligi šampiona od minhenskog Bajerna 7:2 na svom terenu, trećim u poslednje četiri utakmice uz ispadanje iz Liga kupa od četvrtoligaša Kolčestera, ali i činjenicom da pojedinci poput Tobija Aldervirelda, Kristijana Eriksena i Jana Verongena neće da potpišu nove ugovore koji ističu na kraju sezone.

Poketino

EPA Panagiotis Moschandreou

Poketino, Foto: EPA Panagiotis Moschandreou

Ostaje veliko pitanje da li će Poketino predvoditi fudbalere Totenhema protiv Crvene zvezde na meču Lige šampiona 22. oktobra i Londonu.

Jokić izneo priču koju javnost nije znala, otkrio je i ranu istinu o svojoj braći: "Imali smo dve sobe..."

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 09:30 - 03.10.2019. 09:36 "Velike stvari imaju male početke." Nikola Jokić, Foto: Youtube/Srpska Televizija Toront O talentovanom dvadesetčetvorogodišnjem košarkašu Nikoli Jokiću već godinama se priča i piše, a njegovo odrastanje bilo je i te kako zanimljivo, dok je jednom prilikom otvorio dušu o istom za inostrane medije.

Totenhem je sa jednim bodom poslednji na tabeli B grupe LŠ, isti saldo ima Olimpijakos, Crvena zvezda je druga sa tri nakon preokreta nad klubom iz Pireja 3:1, dok Bajern ima šest.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!