vazura
d. briza
vazura

d. briza

vazura, Foto: d. briza

Fudbaleri Partizana kažnjeni su jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama stadiona u Humskoj i to je trebalo biti odrađeno u poslednjem kolu protiv Napretka.

Pročitajte još:

ODLIČAN POSAO U HUMSKOJ Supertalentovani fudbaler stavlja potpis na novi ugovor!

ISTORIJAT Od poslednjih 17 finala Kupa Srbije Partizan bio domaćin 12. puta, a Crvena zvezda OVOLIKO!

ORIGINALNO! Na oproštaj Saše Ilića za 22 dinara!

Ipak, crno-beli su uputili molbu disciplinskoj komisiji FSS i zamolila da tu kaznu odrade u novoj sezoni kako bi na veličanstven način obeležili kraj neverovatne karijere legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića.

Generalni direktor kluba iz Humske 1 Miloš Vazura izdao je saopštenje u kojem se zahvaljuje FSS-u, a prenosimo ga u celosti:

- Zahvaljujemo se disciplinskoj komsiji FSS koja je imala razumevanja za našu molbu da suspenziju stadiona Partizan koja je stupila na snagu za 37.kolo SLS odloži za prve mečeve nove fudbalske sezone 2019.godine kako bismo obeležili poslednju utakmicu legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića pred našom publikom na našem stadionu.

Miloš Vazura

Dejan Briza

Miloš Vazura, Foto: Dejan Briza

Stoga pozivam sve fudbalske radnike,funkcionere,bivše i sadašnje trenere i igrače da sutra uveče dođu u Hram fudbala u Humsku 1 kako bismo pozdravili našeg kapitena u poslednjoj utakmici SLS u crno-belom dresu.

Generalni direktor FK Partizan

.