Bojan Đorđić
Profimedia
Bojan Đorđić

Profimedia

Bojan Đorđić, Foto: Profimedia

* Odigrao je dve utakmice za Junajted

* Postigao je gol protiv Seltika kada je zamenio legendarnog Rajana Gigsa, lobovao je protivničkog golmana

* Za Zvezdu je odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol

Mančester junajted je prikazao bledu igru na gostovanju u Norveškoj, a Bojan Đorđić posle duela sa Kristijansundom nije u velikoj meri želeo da komentariše igru „đavola”, koliko aktuelna dešavanja u samom klubu.

On je u ulozi stručnog konsultanta dao svoje mišljenje o dešavanjima na relaciji klub - navijači, a svoj stav je jasno do znanja stavio na televiziji Junajteda:

- U Engleskoj je fudbalsko navijanje na posebnom nivou i nema boljih navijača od Mančesterovih, pogotovo na gostovanjima. I neverovatno je šta se dešava, klub nekada mora da posluša njihov glas i ono što poručuju. Svi smo mi navijači Junajteda i u ovom smo zajedno. Odrastao sam na severnoj tribini u  Beogradu i znam šta je navijačka kultura, isto je tako i u Stokholmu gde sam živeo. I pored utakmica, haosa, velikog novca koji je uključen, klub ne sme da zaboravlja ljude koji su u stvari podigli Junajted na nivo na kom jeste - rekao je Bojan Đorđić na popularnoj "MUTV", dok je voditelj programa ostao u šoku i nije želeo da na tu temu nastavi razgovor sa Srbinom.

Profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je u Švedskoj igrajući za Bromapojkarnu, da bi 1999. godine prešao u Mančester junajted. 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Nenad Lalatović ne može da obuzda pogled!