Džuba
printscreen
Džuba

AP Photo/Mike Kireev)

Džuba, Foto: AP Photo/Mike Kireev)

Fudbaleri Zenita savladali su Arsenal iz Tule sa 3:1 u prvoj utakmici devetok kola Premijer lige Rusije i barem na 24 časa osamili se na vrhu tabele.

Domaćin je idealno otvorio utakmicu. Artjom Dzjuba je već u 5. minutu pogodio za 1:0 i tada se utakmica dodatno otvorila.

PROČITAJTE JOŠ:

Gosti su u 56. minutu izjednačili golom Berhamova iz slobodnog udarca. 

Deset minuta kasnije domaći tim je ponovo poveo, a strelac je bio Driusi iz jedanaesterca. Sve nade gostiju srušio je Šatov u 88. minutu, kada je iskoristio odličan centaršut Žirkova i glavom sa šest metara postavio konačan rezultat. 

U poslednjih deset minuta dva promašena penala, VAR i poništen gol! Magija fudbala (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 13.09.2019. 23:31 Ovo se retko viđa. Majorka - Atletik Bilbao, Foto: EPA/Cati Cladera Fudbaleri Majorke ugostili su Atletik Bilbao u četvrtom kolu španske LaLige i odigrali bez golova. Bilbao je i dalje neporažen, i posle četiri kola, i sa utakmicom više od ostalih nalazi se na drugom mestu.

Meč su obeležile dve stvari, prva je jubilej Branislava Ivanovića koji je odigrao 100. utakmicu za Zenit, a druga stvar je izmena u tom timu! 

Naime, Sardur Azmun nije hteo da izađe iz igre, a tada je strelac prvog gola morao da interveniše na veoma duhovit način, između ostalog pogledajte sami:

BONUS VIDEO 

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"