Luka Jović
EFE/ Juan Carlos Hidalgo
Luka Jović

EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Luka Jović, Foto: EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Novi napadač Real Madrida, Luka Jović je dao razgovor za "11 Freunde", gde je otkrio svoja razmišljanja i analize svoje igre, šta to voli da radi kad je na terenu.

"Volim pametne igrače i zato se trudim da igram sa svojom glavom. Kada sam imao 15 godina i kada sam igrao sa 18-godišnjacima koji su postizali i po 40 golova u sezoni, moje telo i fizička igra su mi dosta pomogli" rekao Jović koji se ubrzo nadovezao:

"Sada nisam "fajter" koji može da pritiska 90 minuta. Volim jednostavne stvari. Želim da koristim moju fizikaliju tamo gde ne mogu da dominiram svojim umom"

RAT U HUMSKOJ! "POSTAJEMO AUTO OTPAD SA NJIM NA ČELU!" Sukob fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan ne jenjava!

PROČITAJTE JOŠ:

Rikardo Gomeš

Alo! / M. Metlaš

Jovićevi pokreti su stvarno pametni, on nastoji da nađe otvoreni prostor između defanzivaca i to mu daje prostotora da manerviše i da postiže golove. On je ujedno i fizički jak napadač, biće interesantno gledati ga u Primeri, navodi se na ovom sajtu.

Srpski napadač je pričao i o njegovom bivšem treneru, Niko Kovaču, koji mu je bio najbitniji trener u karijeri:

"Kovač mi je pomogao da se vratim nazad. Nije mi dozvolio da se odmorim ni minut na treningu. Oduvek je hteo više od mene. Veoma sam mu zahvalan. On je za mene veoma važan trener. Napravio je od mene boljeg fudbalera ali i čoveka" - zaključio je Jović!

Očekuje se da na početku sledeće sezone uskače u igru iza Karma Benzeme koji će pokuštati pomoći mladom igraču da se razvije i da poboljša svoje aribute.