KK Partizan Grb Logo
Wikipedia
KK Partizan Grb Logo

Wikipedia

KK Partizan Grb Logo, Foto: Wikipedia

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović demantovao je da je klub kojim rukovodi uzeo milionski kredit, kao i da je zbog toga stavio pod hipoteku stadion Partizana u Humskoj ulici. Ova informacija danima kruži na društenim medijima, a to je potvrdio i potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić. 

U pitanju je iznos od 3.000.000 evra, dok je prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih iskoristio odobrenje članova Upravnog odbora JSD Partizan.

Upravo je to bio razlog da predsednik KK PARTIZAN da sve to demantuje.

"To mora da je profesorska prvoaprilska šala iz tog kluba. Ne, nismo uzimali nikakve kredite i nemamo nameru da uzimamo nikakve kredite. Partizan se jedva izborio sa kreditima i nemamo nameru da uzimamo nikakve kredite uopšte. Partizan nema niti jedan kredit. Klub je finansijski stabilan i budžet gradi i gradiće iz realnih prihoda, ne iz kredita" - rekao je Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljubiša Tumbaković

EPA/Boris Pejović

Na ovu priču se nadovezao i novinar TV Partizan, Željko Pantić, koji je stao na stranu svog fudbalskog kluba! 

"Ono kada sezonu počneš sa trenerom početnikom i timom koji se nakon mesec dana sezone sam od sebe potpuno raspao… Pa onda usred sezone dovedeš za velike pare stranog trenera da spašava što se spasti ne može i onda i njemu dodaš još novih igrača koje je tražio… Prokockaš sve šanse koje su ti se pružale i u polufinalu ABA i u finalu domaćeg prvenstva, koje na kraju izgubiš tako što dozvoliš da ti na domaćem terenu koš za titulu daju iz golim okom vidljivih koraka i ti to svojim nečinjenjem svesno legalizuješ…Onda izmisliš bajku o tome kako Partizan uopšte ima promil šanse da pored prebogatih ruskih i turskih klubova dobije wild card za Evroligu i tu naravno očekivano propadneš" – napisao je Pantić i dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ono kada sezonu počneš sa trenerom početnikom i timom koji se nakon mesec dana sezone sam od sebe potpuno raspao... Pa onda usred sezone dovedeš za velike pare stranog trenera da spašava što se spasti ne može i onda i njemu dodaš još novih igrača koje je tražio... Prokockaš sve šanse koje su ti se pružale i u polufinalu ABA i u finalu domaćeg prvenstva, koje na kraju izgubiš tako što dozvoliš da ti na domaćem terenu koš za titulu daju iz golim okom vidljivih koraka i ti to svojim nečinjenjem svesno legalizuješ...Onda izmisliš bajku o tome kako Partizan uopšte ima promil šanse da pored prebogatih ruskih i turskih klubova dobije wild card za Evroligu i tu naravno očekivano propadneš... Još samo ostaje da se aplicira za igranje u NBA, samo još da se izabere hoćemo li u istočnu ili u zapadnu konferenciju... Vujoševića je isplatio odavno, ali BAT to ne zna, niko živ ne zna koji su tekući troškovi za plate trenera i igrača, plus troškovi igranja u Areni, plus činjenica da će se opet igrati Evrokup po modelu plati da igraš, pošto zaraditi nikad nećeš... Sve u sportu koji na nivou Evrope nema nikakavu profitabilnost već decenijama... I onda nakon svih brodoloma, bez ikakvog stida najavljuješ nove pobede kao da ništa nije bilo... A možda je ipak došlo vreme da se postavi prosto pitanje: Kada ovaj suludi eksperiment gubi svoj rok trajanja i treba li Partizan da postane auto otpad da bi neko shvatio kuda ovo vodi?

A post shared by Željko Pantić (@zeljko_pantic) on Jun 27, 2019 at 3:21pm PDT

  NOLE I TERMINATOR PARTNERI NA FILMU! Đoković direktor zajedničkog ostvarenja svetskih poznatih zvezda kao što su: Džeki Čen, Hamilton, Švarceneger, Kris Pol... (VIDEO)

"Još samo ostaje da se aplicira za igranje u NBA, samo još da se izabere hoćemo li u Istočnu ili u Zapadnu konferenciju… Vujoševića je isplatio odavno, ali BAT to ne zna, niko živ ne zna koji su tekući troškovi za plate trenera i igrača, plus troškovi igranja u Areni, plus činjenica da će se opet igrati Evrokup po modelu plati da igraš, pošto zaraditi nikad nećeš… Sve u sportu koji na nivou Evrope nema nikakavu profitabilnost već decenijama… I onda nakon svih brodoloma, bez ikakvog stida najavljuješ nove pobede kao da ništa nije bilo… A možda je ipak došlo vreme da se postavi prosto pitanje: Kada ovaj suludi eksperiment gubi svoj rok trajanja i treba li Partizan da postane auto otpad da bi neko shvatio kuda ovo vodi?"