Umar Sadik tokom meča sa Moldeom
Screenshot
Sadik

printscreen

Sadik, Foto: printscreen

Fudbaler Partizana Umar Sadik, je postao hit društvenih mreža kada je za vreme utakmice protiv Moldea razgovarao na telefon nakon što je izašao iz igre.

Posle utakmice sa Proleterom (3:0), otkrio je sa kime je razgovarao, a nije ni slutio da će njegov poziv izazvati toliku medijsku i internet pažnju!

PROČITAJTE JOŠ:

"Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle" – rekao je Umar Sadik.

Otkrio je i zanimljivu priču iz jednog beogradskog restorana:

"Kad smo prvi put došli na ručak žena, kćerka i ja, hteo sam da platim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da navijaju za Partizan i da neću platiti račun. To mi se prvi put dogodilo, bio sam iznenađen. Rekao sam: „To je fudbal u Srbiji”. Ovde su ljudi, doslovno, ludi za svojim klubovima"

Partizan - TSC

FK Partizan

Partizan - TSC, Foto: FK Partizan

Došao je na pozajmicu iz Rome, a oduševljen je Srbijom i Beogradom!

"Ajša je najveći i najlepši poklon koji sam mogao da dobijem. Blagoslov. Ženi se, takođe, veoma dopada Beograd, iako je sve novo za nju. Kultura je najbolja u Evropi, ništa ne može da se poredi s njom. Možda u Grčkoj…"

Sadik je bio strelac u pobedi Partizana nad Proleterom na "Karađorđu" (3:0), a u četvrtak igraju prvu utakmicu u Ligi Evrope, protiv AZ Alkmara u Humskoj.

BONUS VIDEO

Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!