Lalatović
printscreen
Lalatović

printscreen

Lalatović, Foto: printscreen

Radnički iz Niša, Lalatovićev biši klub, ugostio je Vojvodinu u okviru osmog kola Linglong Superlige Srbije. 

Potresna ispovest Mihinih ćerki, rešili su da otkriju sve!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.09.2019. 11:16 Uspešno je završio prvi ciklus terapije! Siniša Mihajlović sa ćerkom, Foto: Screenshoot Instagram Vest da Siniša Mihajlović boluje od akutne leukemije je potresla ceo fudbalski svet kao tektonski poremećaj! Dva meseca kasnije Siniša se uspešno bori protiv ove teške bolesti, a kakav je borac pokazuje i to da je predvodio Bolonju na utakmicama sa Veronom i SPAL-om.

Pred odlazak na poluvreme bilo je 1:1, a onda je usledio pravi šou. Lalatović je ušao u konflikt sa trenerom Nišlija Miloradom Kosanovićem, odmah po završetku prvog dela igre. A sada su se pojavili novi snimci!

PROČITAJTE JOŠ:

Gosti su posle preokreta slavili rezultatom 2:1, a meč je obeležio trener Vojvodine, Nenad Lalatović koji je isključen na početku drugog poluvremena, zbog svađe sa navijačem i pretnje da će ga zaklati.

Odbijao da izađe sa terena a onda mu se prišunjao slavni golgeter, Rusi samo o ovome pričaju! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.09.2019. 08:19 Meč su obeležile dve stvari! Džuba, Foto: AP Photo/Mike Kireev) Fudbaleri Zenita savladali su Arsenal iz Tule sa 3:1 u prvoj utakmici devetok kola Premijer lige Rusije i barem na 24 časa osamili se na vrhu tabele. Domaćin je idealno otvorio utakmicu.

Lalatović prvi žuti karton dobio u finišu prvog dela, posle svađe sa Miloradom Kosanovićem, da bi ga sudija Novak Simović udaljio sa terena čim su igrači izašli na nastavak meča.

Taman kada su svi pomislili da su se strasti smirile, Lalatović je po izlasku na teren za početak drugog poluvremena ušao u sukob sa navijačima iza klupe njegovog tima.

"Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu, sve ću reći" - urlao je Lalatović!

Ništa novo u srpskom fudbalu!

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"