Manuel Nojer
AP Photo/Jens Meyer
Manuel Nojer

AP Photo/Jens Meyer

Foto: AP Photo/Jens Meyer

Manuel Nojer je posle utakmice koja je završena rezultatom 1:1 dao izjavu iz koje je uočljivo da nisu baš sve kockice na msetu u redovima Bajerna.

"Lajpcig igra u Ligi šampiona, dakle sličnu utakmicu možemo da očekujemo u sredu protiv šampiona Srbije. Hrabri što smo stabilni na startu sezone. Nagelsman je poznat po taktičkim promenama tokom meča, mi ništa nismo promenili i trebalo je da budemo hrabriji", rekao je Nojer, koji ne samo da se nije libio da pohvali stratega Lajpciga, već je nedvosmisleno uputio kritike na račun Nika Kovača.

Pročitajte još:

Svestan važnosti internacionalne premijere bio je Tomas Miler koji je odmah spustio loptu.

"Ne potpaljujte vatru", rekao je napadač.

Nojerove reči nisu jedini problem za Kovača jer hrvatski trener još ne zna da li će na raspolaganu za utakmicu sa crveno-belima imati Davida Alabu, dok je od ranije izvesno da u timu neće biti povređenog Leona Goreckog.

Određene sudije za Zvezdin meč sa Bajernom! Pavkov ga po ZLU pamti! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 16.09.2019. 13:38 Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat. Milan Pavkvov i Sane, Foto: Printscreen Youtube / FOOTBALL T Škotski sudija Bobi Meden delegiran je za utakmicu između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu u 1.

Bonus video: Mina Popović za Alo o teškom turniru i tituli